Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak akik csak búfelejtőnek jók a nőknek, meg szexre, meg arra, hogy túllépjenek az exükön, meg szeretőnek? Mi a gond az ilyen férfiakkal?

Figyelt kérdés

Szóval akik csak hónapokig kellenek a nőkne, szórakozásra kikapcsolódásra, szexelni, szeretőnek, akik arra jók, hogy a nő túllépjen egy nehéz időszakán amíg boldogtalan.

De ugyanakkor komoly kapcsolatra már nem kell senkinek

2018. júl. 27. 20:07
 1/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
56%
787? what?
2018. júl. 27. 20:17
 2/9 A kérdező kommentje:
valamit muszáj volt odaírni nem engedett tovább
2018. júl. 27. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak, akik erre se. :(
2018. júl. 27. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül: kedvesek, nem irányítóak, nem néznek instagram/facebook kompatibilisen jól(alap kinézet, és/vagy ruhák, kiegészítők miatt), nem látszanak elég sikeresnek, nem adják elő a vezérhímet.
2018. júl. 27. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Hat nekem egy férfi se kell szexre... értelmetlen ugy is csak a férfinak jó a szex csak a férfi megy el könnyedén MINDIG... átkozott Biológia ...

kerülöm a kapcsolatot pont ezért

Nincs búgelejtés

2018. júl. 27. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Búfelejtés
2018. júl. 27. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:

én kétszer is beleestem ebbe a gödörbe, hogy csak szexre meg a programokra "kellettem" amit persze én finanszíroztam.

azóta meggondolom milyen nővel állok szóba.

persze ez mellett van/volt normális hosszabb kapcsolatom, csak hát sajnos hiába jó ember ismerő valaki, pár hét alatt nem lehet kiszűrni az ilyen nőket.

2018. júl. 27. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a dolog csak akkor lehet működőképes, ha az elején le van tisztázva mindkét fél részéről. Ha a csaj csak 'használja' a pasit, akkor azt nagyon inkorrekt dolognak tartom.
2018. júl. 27. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

Semmi gond velük, egyszerűen rosszkor jelentek meg a nő életében. Gondolom a nő padlón, a férfi felkaparja, önbizalmat ad neki, megerősíti. De mikor a nő jobban van, az átmeneti időt is le akarja zárni, hogy az "új" egészséges állapotában találjon egy egyenrangú felet.

Kifejtve: a folyamatos nyafogás, és lélek ápolás mellett nem is ismerte meg igazán a férfit, hiszen a kapcsolatban csak ő volt, a férfi pedig csak "eszköz", hogy magára találjon. Egyszerűen nem egészséges alapokon nyugszik a kapcsolat.

Utána a férfi nem tanul a hibájából, mert ő rendes, jó fej, kedves, kitartott a másik mellett, segítette, és ismét egy lelki roncs nőhöz kerül közel, és a kör újraindul.

SOHA! nem szabad olyannal kezdeni, aki nincs túl a múlton! Nem baj, ha van egy-két fájó sebe, de az gyógyuljon be nagyrészt, még ha nem is teljesen az új kapcsolat előtt. Az ilyen nőknek és férfiaknak egyaránt több önbecsülés kéne. A nőnek, hogy magától is talpra tudj állni, önmagában teljes lehet, és képes a fejlődésre. A férfinak pedig fel kell ismernie, hogy nem attól lesz jó párja a nőnek, ha mások után takarítja a mocskot. Ez csak egy meddő mártír szerep, ami igen ritkán vezet csak sikerhez.

2018. júl. 28. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!