Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedés elején mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés elején mi a gond az ilyen "hogy telt a napod" féle kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Többen mondják, hogy unalmas kérdés és, hogy nem egyedi. Hát, de basszus egy ismeretlen lánytól mi a fenét lehet még kérdezni eleinte? Ha jól megy a beszélgetés köztünk akkor úgy is magától jönnek az érdekesebb beszélgetések és nem azonnal. Viszont észrevettem azt is, hogy általában pont azok unalmasozzák le az ilyen sablon kérdéseket akik maguk is unalmasak, nem tudják feldobni a beszélgetést és magukból indulnak ki. Ha beszélgetés unalmas arról nem csak az egyik fél tehet.
2018. aug. 23. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

"Viszont észrevettem azt is, hogy általában pont azok unalmasozzák le az ilyen sablon kérdéseket akik maguk is unalmasak, nem tudják feldobni a beszélgetést és magukból indulnak ki."

Hát lehetségesxD Épp ez a baj, ha egyikőtök sem tudja feldobni a beszélgetést, akkor így jártatok:D

Nem kell senkit sem okolni ezért, de valószínűleg kevesen szeretnek unalmas beszélgetésben részt venni:D

Jobban jársz olyan emberekkel, akik feltudják dobni a beszélgetést. Aki nem tudja, az jogosan érzi úgy, hogy nem akar beszélni.

2018. aug. 23. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb bármit lehet kérdezni a "hogy telt a napod" szarságon kívül. Barátnőmmel már megbeszéltük, hogy ez a legnagyobb phaszság, kapcsolatban, vagy azon kívül. Csak akkor tesszü fel, ha elfáradtunk, és elfelejtjük. :D
2018. aug. 23. 18:21
 3/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Egyetértek a #2-essel. Neten én sem szoktam feltenni senkinek ezt a bugyuta kérdést, eleve nem érdekel, meg ha van miről beszélni, akkor ez jön magától, hogy mesélnek egymásnak, mi történt. Spontán beszélgetésben kiderül ez-az, hogy milyen napja volt valakinek. Ez a "milyen napod volt?" kérdés nagyjából a "mi újság?" szintjén ékeskedik.
2018. aug. 23. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mérvadó a dolog, indult már nem egy nagyon jó beszélgetésem a fenti kérdéssel kezdődően, sőtt nem egyből találkozás is lett. Aki egy ilyen kérdés után faképnél hagy, az jobban is teszi ha lekoccol.
2018. aug. 23. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Én most csak a legkezdetibb fázisról beszélek, amikor vadidegen a másik, hogyha jobban ismerem akkor természetesen már komolyabb dolgokról beszélgetek vele. A gond ott kezdődik mikor elhatározza azt, hogyha valaki így kezdi a beszélgetés az onnantól kuka. Mikor honnan tudja előre azt, hogy emiatt unalmas lennék? Ilyenkor azt látom, hogy vagy saját magát is unalmasnak tartja és nem tudja feldobni a beszélgetést, mikor mondjuk kiírja bemutatkozásába azt, hogy ne szia mizuval kezdj légy kreatív valójában belőle hiányzik a kreativitás vagy egyszerűen csak arrogáns.
2018. aug. 23. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem, ha mizu-znak, de szó sincs arról, hogy emiatt bárkit arrogánsan elítélnék drága...

Lehet, hogy nem tudom feldobni a beszélgetést, ez van:) Jobban kijövök olyan emberekkel, akik kerülik ezeket a sablonos beszélgetéseket, bár nem ítélem el azokat sem, akik ilyeneket kérdeznek, csak egyszerűen nem jut velük sehova a beszélgetés. Ez van, nincs harag. Nincs amiért magadra venned, senki sem hibáztat ezért.:)

2018. aug. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!