Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az embernek nincs diplomája és "normális" állása se de gazdag és okos akkor gond az előbbi 2 állítás társkeresésnél?
Én diplomásként diplomás társat kerestem, és NEM az anyagiak miatt (vannak csóró diplomások is). Egész egyszerűen az én szememben érték az, ha valaki tanult, művelt, és "értelmiségiként" él, tehát nem Éjjel nappal Budapestet néz a tévében, hanem el lehet vele menni mondjuk színházba; akinek nem kell egyenként elmagyarázni azokat az idegen szavakat, amiket én a hétköznapokban teljes természetességgel használok, stb.
Az ambíció pedig nem azt jelenti csak, hogy az embernek minél több pénze legyen. Az én párom ambíciója az, hogy új dolgokat fejlesszen ki, amik segítik az emberiséget és óvják a környezetet is. És én ezért nagyon tudom tisztelni.
Diplomát minden hülye tud szerezni, aki alkalmas egy középfokú nyelvvizsga megszerzésére. Az idegen szavak használata a mindennapokban szerintem szükségtelen, már ha nem szálltam el annyira magamtól, hogy feltételezzem, a partnerem beszél magyarul. Mondjuk az a tudat is borzasztó, hogy is suttyó aki nem jár színházba. Nem sok hiányzik és eret vágok magamon.
Tanár/f
Attol hogy valakinek diplomája van még lehet az élethez hülye.
A volt párom büntető jogász,mégis nézi az Éjjel Nappal budapesten és pl soha nem jött el velem szinházba. A jelenlegi párom meg köműves és töbször voltunk megnezni egy szinhazi előadás.
Gyed alatt dolgoztam egy kocsmába és néha egy Egyetemi Sörözőbe is. Az egyetemistak között elék sok faragatlan,tiszteletlen és udvariatlan srac volt.
Tehát mivel en nem tanultam tovább,mert nem akartam buta és műveletlen vagyok kedves első válaszoló?
En buszvezető akartam lenni,ahoz volt kedvem,attol fügetlenül meg sokminden erdekel meg sokmindenhez hozzá tudok szolni.
Jelenleg Fegyőr vagyok,igy tudtam megoldani a lányom.
Eretsegim van,kutyakikébző engedéllyem,fegyvervizsgám és Bv-s sulim.
Jol beosztom a pénzem és mindenünk megvan.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!