Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen párkapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen párkapcsolatnak neveznétek ezt?

Figyelt kérdés
Amikor amit érzel a másik iránt nem szerelem, de sokkal mélyebb a ("sima") barátságnál, szexelni nem akarsz, inkább csak megcsókolni a másikat, együtt tölteni vele a szabadidőd.

2018. aug. 23. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom igazán. az aszexuálisok csókolózni sem szeretnek, úgy tudom. Szóval a csók os a vonzalom és a szexualitás kifejezése. Tehát aki csó

Kolózik, az szexelni is akar nálam. Nem értelmezhető számomra a helyzet.

Poliamori kapcsolatban van talán olyan, hogy van egy ferj/feleség, akivel szex is van, de mellette vannak még nők/férfiak, akikbe szerelmes lehetsz a főpárod mellett. És akkor vele csak csók, de szex az nem. De ez csak megegyezés akkor is. Ha nem ilyen szabály lenne, akkor mehetne a szex is sztem ott is

2018. aug. 24. 12:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Az aszexualitás egy szexuálisirányultsá és köze sincs a romantikus irányultsághoz. Ergo baromság, hogy az aszexuáls emberek nem akarnak/szeretnek/szoktak csókolózni. Aki aromantikus, na az nem művel romantikus jellegű dolgokat de az aszexualitás éa aromantikusság két külön dolog.

Aztán: a poligámia és a poliamoria sem ugyanaz. De az még sokkal bonyolultabb az aszex-aromantikus dolognál amit az előbbleírtam,úgyhogy bele sem megyek.

2018. aug. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!