Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen párkapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen párkapcsolatnak neveznétek ezt?

Figyelt kérdés
Amikor amit érzel a másik iránt nem szerelem, de sokkal mélyebb a ("sima") barátságnál, szexelni nem akarsz, inkább csak megcsókolni a másikat, együtt tölteni vele a szabadidőd.

2018. aug. 23. 19:22
1 2
 1/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
73%

"szexelni nem akarsz"

oO.. olyan kapcsolat, amiben nem szeretnék részt venni.

2018. aug. 23. 19:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Nőj fel.
2018. aug. 23. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mivel kezdjük ott hogy ha én valakit megakarok csókolni akkor nagy eséllyel szerelmes vagyok vagy épp már nagyon közel és vágyom rá. Szóval fogalmam sincs hogy az általad leírt helyzet milyen lehet vagy minek lehetne nevezni.
2018. aug. 23. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Én akivel nem akarok szexelni azzal a csókot sem kívánom.
2018. aug. 23. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mély barátság, vagy lelkitárs. Mondjuk a csókot én sem értem, vagy normál esetben ha csókot is akar, akkor szexet is (hacsaknem 14 évesek vagyunk), ha meg szexuáisan nem vonzó, akkor csók sincs.
2018. aug. 23. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

minek nevezném?

Gyerekes?

Éretlen?

Zavarodott?

2018. aug. 23. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Olyannak, amilyet a párom csinál velem az utóbbi 4 hétben. Megcsókolni megcsókol, szabadidőt együtt töltjük, még mondja is, hogy szeret, de nem fekszik le velem. 30+
2018. aug. 23. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
7: te is tudod, hogy ez mit jelent...
2018. aug. 23. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as, ha nem mondaná, hogy szeret és ölelgetbe sokszor, akkor tudnám. De rákérdeztem arra, hogy szexuálisan nem vonzódik már hozzám, mert akkor hagyjuk az egészet, de azt mondta, hogy de igen, csak fáradt.
2018. aug. 24. 06:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Az igaz barátság az, mikor közös dolgok érdekelnek titeket, szerettek egymás társaságában lenni, számíthattok egymásra, megoszthattok egymásnak mindent és rá mernétek bízni egymásra az életeteket.

Az igaz szerelem ugyanez, csak azzal a különbséggel, hogy kívánjátok is egymást és kizárólag egymással alakítotok ki ilyen "mindent tartalmazó", mély kapcsolatot, legalábbis ha monogámok vagytok.

Egy párkapcsolatban benne van minden, amit szeretnétek megélni egymással. Azért elég belőle egy, azért előrévalóbb a többi emberi kapcsolatnál (előbb-utóbb), azért kötitek össze az életeteket.

Amit leírsz, az addig nevezhető párkapcsolatnak, amíg a párod is elégnek érzi. Ha nem, akkor nevezzük inkább egy szarnak és készülj egy szeretőre. :)

2018. aug. 24. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!