Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kettő közül ti melyik párkapcsolatnak örülnétek jobban?
A: Nagyon összeilletek, pont olyanok vagytok egymásnak, mint amit elképzeltetek, de nagy távolság (mondjuk 100 km) van köztetek.
B: nincs bennetek annyi közös, (persze azért alap szinten összeilletek) viszont nagyon közel laktok egymáshoz.
A
Köztünk 130km volt, azóta összeköltöztünk és családot alapítottunk
Választhattam volna közelebbit, de vele érzem azt amit még soha mással
Egyet értek veletek. Csak azért kérdezem, mert társkeresőzöm, és elgondolkodtam, hogy biztos, hogy jó ötlet, tőlem 100 km-re lévő lányokra ráírnom. De aztán rájöttem, ha nagyon összeillünk, miért ne?
A B esetben sem arra kell gondolni, hogy egymás ellentétei, ott is meglenne az összhang, de az A esetben tényleg pontosan olyan társat kapsz, amilyet megálmodtál, annyira tökéletes a kapcsolat, amit el sem tudsz képzelni.
Első vagyok. Több mint 200 km volt közöttünk, de minden passzolt. Volt előtte más pasi aki szinte szomszéd volt...de nem volt ok.
Én költöztem, csaladot alapítottunk.
Úgyhogy, ha igazán passzoltok, nem az a 100 km fog elválasztani titeket.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!