Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kettő közül ti melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő közül ti melyik párkapcsolatnak örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

A: Nagyon összeilletek, pont olyanok vagytok egymásnak, mint amit elképzeltetek, de nagy távolság (mondjuk 100 km) van köztetek.

B: nincs bennetek annyi közös, (persze azért alap szinten összeilletek) viszont nagyon közel laktok egymáshoz.

2017. máj. 19. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A. 100 km nem táv. Ha annyira ok minden..szóba jöhet az összeköltözés.
2017. máj. 19. 19:48
 2/12 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Olyan kapcsolatot szeretnék amiben boldog tudok lenni, és ez az A esetében megvalósulna, szóval az A.
2017. máj. 19. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt. 100 km-es távolságnál még megoldható a heti találkozó.
2017. máj. 19. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A

Köztünk 130km volt, azóta összeköltöztünk és családot alapítottunk

Választhattam volna közelebbit, de vele érzem azt amit még soha mással

2017. máj. 19. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek.
2017. máj. 19. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első, de csak akkor, ha a közelebbi tervekben van az összeköltözés. A távkapcsolatnak én személy szerint nem találom értelmét.
2017. máj. 19. 21:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Egyet értek veletek. Csak azért kérdezem, mert társkeresőzöm, és elgondolkodtam, hogy biztos, hogy jó ötlet, tőlem 100 km-re lévő lányokra ráírnom. De aztán rájöttem, ha nagyon összeillünk, miért ne?

A B esetben sem arra kell gondolni, hogy egymás ellentétei, ott is meglenne az összhang, de az A esetben tényleg pontosan olyan társat kapsz, amilyet megálmodtál, annyira tökéletes a kapcsolat, amit el sem tudsz képzelni.

2017. máj. 19. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet h le leszek pontozva, de én semmiképp nem választanám az A-t. Volt már részem ilyenben és a távkapcsolat nem kapcsolat. Bár most jelenleg van párom, tíz kilóméter a távolság köztünk, de mielőtt megismertem is feltétel volt h megyén belül legyen a pasi.
2017. máj. 19. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, A-t választanám. 100 km alapból sem vészesen nagy távolság, a modern kor kommunikációs lehetőségeivel pedig szinte semmi. ÉS idővel, ha úgy alakul, a költözés megoldja ezt is.
2017. máj. 19. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Több mint 200 km volt közöttünk, de minden passzolt. Volt előtte más pasi aki szinte szomszéd volt...de nem volt ok.

Én költöztem, csaladot alapítottunk.

Úgyhogy, ha igazán passzoltok, nem az a 100 km fog elválasztani titeket.

Sok sikert!!!

2017. máj. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!