Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek ha a barátnőtök a szülinapotokra készítene egy közös pólót?
attól függ mi lenne a minta, mondjuk én a hideg színeket nem szeretem, inkább legyen narancs, vagy simán fehér
24F
te ismered a barátod, te tudod hogy bejön neki az ilyen, és hogy fel is venné e veled.
hiába mondják itt azt, hogy jujj de cuki és aranyos stb, attól a pasid nem biztos hogy fogja értékelni.
Szerintem attól függ milyen minta.De általában a fiúk az ilyennek nem nagyon örülnek, vagy nem hordják.
Szerintem ha már ilyenben gondolkozol, akkor inkább párnahuzatot csinálj vagy éppen olyan dolgot hímezz bele a pólóba, amit szeret.
Szóval ha mondjuk van egy gépes játék vagy egy autómárka amit imád, akkor annak a logját a párnahuzatra vagy a pólóra.
Szerintem jobban örülnek ilyesminek, mint ilyen páros couplegoalsos dolgoknak.
Nem örülnék neki... totál gáznak tartom, ráadásul ilyenkor jön a csaj rszéről a rinya, hogy miért nem hordom.
Köszi akkor inkább értlemes ajándékot adj ebből a pénzből.
Én mondjuk nem fiú vagyok, de remélem, nem baj, ha belekotyogok :).
Szerintem maga az ötlet nem rossz, ha 1) nem ilyen "gyújdecejetjükegymástamucikámmal" típusú vagy nagyon nyálas, akaszkodós a minta, mert azt ált. nem szeretik a fiúk, 2) nem lesz utasítgatva, hogy jaj, most akkor összeöltözünk a pólókkal, és nincs hiszti, ha mondjuk nyilvánosan nem akar megjelenni a passzoló pólóban, mert esetleg nyálasnak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!