Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! 'Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy nő ,akit régóta nézegettek,és egyszer csak bejelölne titeket facen. Nem beszéltetek még sose,csak látásból ismeritek egymást.De a férfi részéről,szerintem egyértelmű,hogy bejön neki a csaj. Örülnétek neki ,ha ez a lány bejelölne titeket facen?
És megírná nektek,hohy szimpinek tart és szeretne téged megismerni.
Örülnétek?
Mit gondolnátok?
2017. febr. 6. 22:28
1/17 anonim válasza:
azt gondolnám hogy megtette az első lépést, így megpróbálnám elhívni egy kávéra
2/17 anonim válasza:
Körbecsekkolnám a faces adatlapját és, ha nem ilyen mai faces 3,14csa, akkor már egyeztetném is a randit vele. Ha az, akkor valamivel lekoptatnám.
3/17 anonim válasza:
igen, volt velem hasonló, lett is belőle kapcsolat, bár sajnos nem sokáig.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az 2.
2017. febr. 6. 22:30
5/17 A kérdező kommentje:
Nem lenne gáz?
2017. febr. 6. 22:31
6/17 anonim válasza:
ez esetben viszont légyszíves mihamarább jelöld be a pasit, még az is lehet, hogy én vagyok a kiszemelt, de mindjárt megyek aludni, jó lenne nem csak reggel látni, hogy bejelölt az a csinos lány, akivel mindig összefutok de még a nevét sem tudom :)
7/17 A kérdező kommentje:
Hát 6-os általában reggel látom őt.
2017. febr. 6. 22:32
8/17 A kérdező kommentje:
Néha délután.
2017. febr. 6. 22:33
9/17 A kérdező kommentje:
Élőben nem nagyon merek odamenni hozzá ,mert olyankor dolgozik.
2017. febr. 6. 22:34
10/17 anonim válasza:
pff... akkor még sem én vagyok. engem reggel biztos nem látnál dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!