Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a páromnak az évfordulónkra? Férfiak minek örülnétek?
Figyelt kérdés
Valami különlegeset szeretnék, de már sok lehetőséget ellőttem.
köszönöm a válaszokat
25L
2016. ápr. 5. 01:41
1/7 anonim válasza:
Olyasmit aminek örül. Te ismered.
2/7 anonim válasza:
Egy jó pippantással bármikor leveheted a lábáról! :-D
3/7 anonim válasza:
Ne adj semmit, menjetek el egy jó étterembe.
Vagy süss egy kis tortát, kidíszíted, és teszel rá egy 1-es gyertyát. Isztok utána egy kis pezsgőt.
Vagy ilyen szép időben kiültök este piknikezni egy üveg borral, nézitek a csillagokat, és egy kis szabadtéri szex mindig emlékezetes lesz. Szóval ne a város közepén egy közparkban...
Nem mindig az a legjobb ajándék, amit pénzért kapsz. Az együtt töltött idő, az emlékek és élmények jobban összekötnek.
5/7 anonim válasza:
Egy lidl-s multivitamin pezsgőtabletta.
6/7 anonim válasza:
Én csináltatnék egy szexi fényképsorozatot :)
7/7 anonim válasza:
Én egy falinaptárat kaptam, a közös képeinkkel, ott virít az íróasztalom felett, én nagyon örültem neki. De számtalan lehetőség van még
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!