Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak mi a jó ajándék valentin napra? Ti minek örülnétek?
Az én párom szerintem kiakadna, hogy egy ilyen marketingfogásnak bedőlök. Talán egy finom vacsorát, hozzá illő borral, utána egy közös fürdőzéssel értékelne, de egy i love you-s plüssmacitól lehet falra is mászna.
22L
Én elviszem a páromat wellness hétvégére...:)
Sosem szerettem a valentin napot, de a sors fintora, hogy pont valentin napon jöttünk össze a párommal és most leszünk 1 évesek. :)
Nagyon megörült neki mikor elmondtam, hogy ez lesz a program :)
27/N
A férfiak lesz,,rják a valentin napot!
De egy jó sz,,opással bármikor lekenyerezhetőek!
Utsó: ismersz minden férfit?
Az én párom is csak kifelé macsó, de tudom, hogy vesz "valamit" Valentin napra. És azt is tudom, hogy megbántódna, ha ő nem kap semmit.
Én is ezen töröm a fejem, mivel lepjem meg.
Szerintem csinálok egy csomó, szív alakú linzert, mert sütivel mindig le tudom venni a lábáról, és értékeli, hogy munka van benne, nem a boltból hozok egy bonbont.
Meg lehet, hogy kap egy vicces alsónadrágot, mert én is szeretem, ha egy szál fehérneműben vár. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!