Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! 'Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy nő ,akit régóta nézegettek,és egyszer csak bejelölne titeket facen. Nem beszéltetek még sose,csak látásból ismeritek egymást.De a férfi részéről,szerintem egyértelmű,hogy bejön neki a csaj. Örülnétek neki ,ha ez a lány bejelölne titeket facen?
És megírná nektek,hohy szimpinek tart és szeretne téged megismerni.
Örülnétek?
Mit gondolnátok?
2017. febr. 6. 22:28
11/17 A kérdező kommentje:
10 óra körül?
2017. febr. 6. 22:51
12/17 A kérdező kommentje:
És az nem merülne fel bennetek,hogy talált rátok facen ,ha nem tudtok egymásról semmit?
2017. febr. 6. 22:54
13/17 anonim válasza:
Nem merülne fel bennem, mivel én is bárkit megtalálok facen 10 perc alatt. Nincs ezzel semmi baj.
14/17 A kérdező kommentje:
Azért nem bárkit , sokaknak le van tiltva az adatlapjuk.
2017. febr. 6. 23:01
15/17 anonim válasza:
Azért odamenni hozzá és megereszteni egy mosolyt nem túl bonyolult.
16/17 anonim válasza:
Határozottan örülnék, mutatná, hogy nem esélytelen a helyzet.
17/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan jelöld be, ha megtalálod. Legalábbis én biztos örülnék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!