Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek neki ha egy jó csaj zaklatna a szerelmével? : D
Főkérdésre: ha kölcsönös a szimpátia, akkor nem venném zaklatásnak, bár most éppen nem szeretnék kapcsolatot.
A leírásban lévő kérdésre: szerintem ha eddig nem reagált, akkor hagyd békén, nem érdekled.
ÖÖÖ... ez a FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategória!!
A tinikategória lejjebb található!
Ha te felnőtt vagy, akkor nagyon gyerekes és éretlen felfogásod van! Nőj fel agyilag!
attól függ,mert velem volt ilyen.
mindenhova jött utánam,a végén kiderítette hol lakom és ott várt a kapuban mikor munka után mentem haza,vagy bejött a melóhelyemre,kicsinált.
nem lett volna gond,csak annyi,hogy 15 éves volt én meg 26 körül.
persze a végén azért megdugtam...vagyis győzött.
Ha engeded, hogy a baráti kör végigmenjen rajtad, az ingyen reklám. (amúgy ne csak szivatlak)
30/f
Ez általában "akármilyen" lánytól jól szokott esni.
Ha már sok és ott várnak a postaládádban a bokor mögül csinált fotók rólad,mellékelve a leendő gyerekeitek nevével,még akkor is ego legyezgető valahol.
Legalabbis nálam így van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!