Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó szex az alapja a jó párkapcsolatnak, vagy a jó
párkapcsolat az alapja a jó szexnek?
Szerintem ebből az első állja meg a helyét.
2016. jún. 17. 09:49
Attól hogy jó a párkapcsolat még lehetnek össze nem illőek a felek. Nem csak méretben (mint a kérdésben ami alatt ez felmerült) hanem vágyakban is. Szerintem a jó szex annyiban függ a jó párkapcsolattól hogy egy jó kapcsolatban a felek megpróbálják boldoggá tenni a másikat szexuális téren is. Azonban kapcsolat nélkül is lehet jó a szex vagy épp egy harmonikus kapcsolatban is lehet kevésbé jó. Mindkettőről hallottam már ismerősi körben.
Összességében az első állja meg jobban a helyét szerintem is.
2016. jún. 17. 09:56
Szerintem is az első. Ha valakivel jó a szex akkor vidám,nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok és a problémákat, konfliktusokat jobban kezelem. De ha csak a párkapcsolat jó a szex pedig nem akkor az nagyon frusztrálttá és ingerlékennyé tesz és mogorva meg veszekedős leszek.
2016. jún. 17. 10:00
Egyik sem.
Szexelni párkapcsolat nélkül is lehet, viszont egy kapcsolat lehet annak ellenére rossz, hogy jó a szex.
2016. jún. 17. 10:00
egyik sem. Számomra a jó párkapcsolat alapja a bizalom, és őszinteség. Szex meg tanulható, ha hajlandóak rá a felek.
2016. jún. 17. 10:04
Gondolom, az utolso 2 valaszolo, az no :D...ha pasi, akkor ott gondok vannak, az tuti. Kis pszichologiat kene olvasni. A szexnek stresszoldo hatasa van - tobbek kozott ez az egyik pozitivuma. Masreszt kis statisztikat sem artana nezegetni, m sokkal tovabb tartanak azok a kapcsolatok, ahol nincs akkora harmonia a szemelyiseget illetoen, viszont nagyon jo a szex, mint azok a kapcsolatok, ahol nagy lelki tarsak a partnerek, viszont a szex nem annyira dominans...Szoval, igen, az elso verzio allja meg a helyet :)
2016. jún. 17. 10:14
A második, illetve valóban fontos a bizalom és a Kommunikáció.
2016. jún. 17. 10:17
Hülyeség az hogy tanulható a szex...
Egy olyan embert aztán marhára van értelme tanítani, aki teljesen másra vágyik mint te.
Pl: Hiányzik belőle a perverzség, szexuális vágy. Ezt nem akarja, az nem jó neki, nem csinálja napi 3x... Teljesen elrontaná a kapcsolatot.
2016. jún. 17. 10:17
Ha valahol a jó szex az alapja a párkapcsolatnak...ott baj van. Ez azt jelenti, hogy ha idővel valamelyik fél igénye megváltozik...máris jön a baj, hisz az alapot rázta meg egy fölrengés. Pont a szexre épülő,alapozó kapcsolatok azok, amik a leggyakrabban tönkremennek. Én nem élnék olyan kapcsolatban, ahol ez az alap...és csak ezután jön minden más. Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy jó párkapcsolat még nem garancia a jó szexre. Ellenben a szex tanulható dolog. Nem atomfizika. Nem kell hozzá különleges képesség...legfeljebb csak fantázia és sok gyakorlás. ;)
2016. jún. 17. 10:22
A jó szex az egyik alapja egy jól működő és boldog párkapcsolatnak. Ez is olyan dolog ami megkülönbözteti a párkapcsolatot a barátságtól.
A jó kapcsolat alappillérei:
-kölcsönös érzelmek
-összepasszolás
-bizalom
-kommunikáció
-kielégítő szexuális élet
Ezek hozzák magukkal a többit, mint pl hűség, tisztelet, őszinteség, tolerancia, kompromisszumkészség (nem önmagunk feladásával) stb. Had ne soroljam fel.
2016. jún. 17. 10:53
Kapcsolódó kérdések: