Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincs értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nincs értelme egy párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Az ember nem monogám lény. Senki sem. Maximum addig, amíg tart a rózsaszín köd. De aztán csak drámák, drámák és drámák. Akkor miért emelik piedesztálra az emberek? Úgy látom, túl van lihegve ez az egész. Jómagam egyébként a viszonzatlan szerelmek, valamint a környezetemben látott kapcsolatok miatt gondolkodom így, előtte én is túlértékeltem az egészet, de rájöttem, hogy végső soron tök felesleges, mert sosem sikerülne egy olyan lánnyal összejönni, akibe szerelmes is vagyok, mert nem lenne kölcsönös a dolog. De tegyük fel, közös életet kezdek álmaim nőjével. A kezdeti hepi után jönnek a szürke hétköznapok, a megcsalás, a veszekedések. Kinek kell ez?

22/F

2017. dec. 30. 09:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen igazad van. Csak az uncsi hétköznapokat mégis jobb valakivel elütni esténként. Erre mondjuk egy szexkapcsolat sem lenne rossz, de csak akkor, ha mélyebb barátság áll mögötte, mert pl nekem sérti az egomat, ha egy vadidegen ember csak akkor hív, ha szexelni akar :D

21L

2017. dec. 30. 09:17
 2/34 anonim ***** válasza:

Családra is ösztönösen vágyik az emberek többsége, ezt pedig nem igazán lehet nem monogám kapcsolatban. Sajnos a szétszakadt család lett mára a normális, de ez szerintem annak is köszönhető, hogy egymást alig ismerők ugranak bele a házasságba.

Szerintem ha tényleg ismerjük egymást, szeretjük egymást akkor kommunikációval minden megoldható, nem lesz megcsalás meg ilyenek. Szüleim több, mint 20 éve házasok, még mindig megcsókolják egymást reggel, munkába menet előtt.

2017. dec. 30. 09:21
 3/34 anonim ***** válasza:
53%

#2 ettől még nem tudhatod, hogy van-e bármi a háttérben, az idősebb generáció amúgy is szereti a környezete elől elsunnyogni, ha van valami gáz a kapcsolatban.

Amúgy meg nem minden ember született arra, hogy 20 évig egy partnerrel éljen.

2017. dec. 30. 09:25
 4/34 anonim ***** válasza:
90%

Sok rossz párkapcsolat van,de nem lehetetlen megtalálni az igazit. Elég baj,hogy így állsz hozzá. Persze nem is lehet elvárni mást egy korodeli fiútól... Meg kell még tanulnod mivel jár egy párkapcsolat,és azt is,hogy nem egyből eldobni kell,ha baj van.

20l

2017. dec. 30. 09:25
 5/34 A kérdező kommentje:
#4 Félreértesz, kiscsillag. Nem dobnám el a legkisebb bajnál, ez inkább rátok jellemző.
2017. dec. 30. 09:26
 6/34 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy neked nem megy, másnak még mehet, nem? :)
2017. dec. 30. 09:45
 7/34 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként 22 vagy és nem 32 vagy 42 hogy ennyire kétségbeess, hogy nincs senkid és próbáld megmagyarázni a dolgokat feleslegesen
2017. dec. 30. 09:46
 8/34 A kérdező kommentje:
Egy 22 éves nem lehet elkeseredve?
2017. dec. 30. 09:57
 9/34 anonim ***** válasza:
72%

XD

Mintha érzelmeket nem lehetne gyakorolni. :D

Sokat kell még tanulj, drága kisöcsém.

2017. dec. 30. 09:58
 10/34 anonim ***** válasza:
73%

Savanyú a szőlő...

Azért lehet ám, hohy nem marad mindig viszonzatlan a szerelmed.

Szóval ne gyárt ideológiát erről

2017. dec. 30. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!