Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincs értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nincs értelme egy párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Az ember nem monogám lény. Senki sem. Maximum addig, amíg tart a rózsaszín köd. De aztán csak drámák, drámák és drámák. Akkor miért emelik piedesztálra az emberek? Úgy látom, túl van lihegve ez az egész. Jómagam egyébként a viszonzatlan szerelmek, valamint a környezetemben látott kapcsolatok miatt gondolkodom így, előtte én is túlértékeltem az egészet, de rájöttem, hogy végső soron tök felesleges, mert sosem sikerülne egy olyan lánnyal összejönni, akibe szerelmes is vagyok, mert nem lenne kölcsönös a dolog. De tegyük fel, közös életet kezdek álmaim nőjével. A kezdeti hepi után jönnek a szürke hétköznapok, a megcsalás, a veszekedések. Kinek kell ez?

22/F

2017. dec. 30. 09:09
1 2 3 4
 11/34 Lazy Lover ***** válasza:
41%
Szerintem sincs èrtelme a sexet meglehet hamar oldani a mai világban
2017. dec. 30. 10:02
 12/34 anonim ***** válasza:
83%

Ez neked nem életérzés, csak düh.

Amikor tényleg azt fogod érezni, már nem kérdezed.

2017. dec. 30. 10:03
 13/34 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne az elméleted, sőt, ha a párkapcsolat csak a közös gyermek nemzését szolgálná, nem lenne annyi középkorú,akár elvált ember aki komoly kapcsolatot keresne, hanem mindenki csak szex kapcsolatban gondolkodna. Persze, házasodni már felesleges ilyenkor, bár sokan azt is megteszik, de mégis, az emberek többsége vágyik egy értelmes párkapcsolatra. És másodjára talán okosabban választ, más szempontok alapján...talán nem.

Volt egy film amit biztosan nem láttál, mert csajos film, ugyanis a középpontjában a párkapcsolat állt. Táncos film volt, de a tánc huszadrangú volt benne. Nem tudom, mi volt a magyar címe, angolul Shall we dance, és Richard Gere volt az egyik főszereplő. Nos, ott hangzik el egy fontos monológ a párkapcsolatról egy nő szájából aki magánnyomozóval figyelteti a férjét, mert hűtlenségre gyanakszik, de aztán feladja a dolgot, mert fizikai megcsalás nem történt és mert szereti a férjét.

Szóval a nő valami olyasmit mond, hogy párkapcsolatra azért van szükség, mert kell egy tanú az életünkben. Egyedül csak elfutna felettünk az élet és eltűnnénk a semmiben, de egy párkapcsolatban azt mondjuk ki, hogy nem fog észrevétlenül elsuhanni az életed, mert én itt vagyok és látlak. Itt vagyok és figyelek az apró dolgokra és a nagy dolgokra, hiszen micsoda egy élet a bolygón lévő több milliárd ember élete között? De egy párkapcsolatban én vagyok a tanúd. És te az enyém. Nem emlékszem már a pontos szavakra, mindjárt megkeresem ezt az egy percnyi jelenetet a youtube-on.

https://www.youtube.com/watch?v=_cz-wuFofkM

2017. dec. 30. 10:21
 14/34 anonim ***** válasza:
82%

Ezen az oldalon, nekem ez tetszik. Ép csak elkezdték a felnőtt életet és már le is írják magukat. Csodás.

Ezzel a hozzá állással, tényleg nincs értelme semmit sem várni a jövőtől. Az éveidet megháromszorozod és akkor keseregsz így, még érteném is, hogy nem sikerült semmi.

2017. dec. 30. 10:22
 15/34 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus huszonéves lúzer. Minden héten van egy ilyen kérdés, hogy egy olyan férfi aki még nem is ért nőhöz, párkapcsolata meg végképp nem volt, próbálja elmagyarázni, hogy milyen is egy párkapcsolat. Kb mintha a csoki ízét próbálnád elmagyarázni valakinek úgy, hogy még te magad sem ettél csokit.

De most mit mondjak erre? Ha te inkább gyűlölködni akarsz, meg egyedül megkeseredetten leélni a hátralévő kis idődet, akkor hajrá. Ez a te életed, úgy cseszed el, ahogy akarod :)

2017. dec. 30. 10:34
 16/34 A kérdező kommentje:
Aki sztárnak meg f**za gyereknek érzi magát (tévesen), az lehetőleg ússzon tovább. Aki meg normálisabban válaszolt, annak köszi.
2017. dec. 30. 10:44
 17/34 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

15-ös voltam

2017. dec. 30. 11:25
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

Sajna én a te korodban pont az ellenkezőjét hittem a dolgoknak.

Én most 30 évesen vélekedek úgy, ahogyan te.

Mégpedig úgy, hogy a saját bőrömön tapasztaltam a leckéket.

Aláírom, van igen KEVÉS kivétel MÉG.

Csak mellette meg persze ott van, amit te is írsz. Én is így vagyok, sok ismerős, kolléga meg rokonom példáját elég ha láttam.

A statisztika meg a tények magukért beszélnek.

Sok nőci kioktatott a tartós kapcsolatokról, de amikor 7-8 év után dobta őket a vőlegényük, én röhögtem utoljára. :)

2017. dec. 30. 11:29
 19/34 A kérdező kommentje:

#17 Menjél már innen, te provokátor gyökér.

#18 Akkor csak nem látom én olyan rosszul a dolgokat. Körülöttem mindenkinek tönkremegy a kapcsolata, relatíve gyorsan, pedig sokuk tényleg nagyon szerette egymást.

2017. dec. 30. 11:35
 20/34 anonim ***** válasza:
Tehát te igazából vágynál kapcsolatra, a kérdésben leírtakkal ellentétben, csak rájöttél, hogy a “boldogan éltek, míg meg nem haltak” kapcsolat csak a mesékben létezik. Isten hozott a való életben :)
2017. dec. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!