Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a párkapcsolatnak?
Majd ha lesz egy boldog családod megérted. 38/F Tuti fiatal vagy még. De egyébként meg az emberi faj életének sincsen értelme, mert mi csak elpusztítjuk a Földet...
Szóval ha egyedül élsz annak sincs értelme a létednek.
1# Már ha egyedül élek miért ne lenne értelme? Nem csak az a egyetlen célja az embernek, hogy gyereket nemzzen majd utána visszakerüljön a földbe.
2# Kérdésben pont leírtam, hogy az a boldogság amit egy párkapcsolatból kapunk nincs egyenes arányban a befektetett energiával és negatív utóhatással ami elkerülhetetlen. Attól még lehet az élet színes, hogy nem pazarolta egy ember élete legnagyobb részét a tökéletes pár megtalálására.
Nem csak boldogságot,élményt is nyújt.
Egyedül belebonyolódna az ember a szürke hétköznapjaiba,de egy család mellett soha nem lehet unalmas az élet szerintem.
Én úgy gondolom,hogy nem húz el semmilyen enegriát vagy pénzt egy kapcsolat.Magadra is ugyanannyit költesz,ha van valakid,ha nincs.
Jó érzés az a tudat,hogy van aki szeret és gondol rád.Más a szülők szeretete és más egy férfi/nő szerelme.A szülők szeretetét már elnyered születésedkor,igaz egy kapcsolat kialakításáért pedig meg kell dolgozni,de épp ez az,értelmet nyer az életed,ha rátalálsz az igazira,aki tisztel és becsül.
Társas lények vagyunk,nem csak arra születtünk,hogy éljünk és dolgozzunk,arra is,hogy megtaláljuk a másik felünket.
"Eltérít minket a céljainktól és olyanra kényszerít amit soha nem tennénk meg normál körülmények között."
Ha ez a tapasztalatod, akkor nem csoda, hogy értelmetlennek találod. Csakhogy ezek egy rossz kapcsolat ismérvei, annak nyilván nincs értelme, ki kell belőle lépni.
Egy jó kapcsolatnak pont az a lényege, hogy motivációt ad a céljaid eléréséhez. Emellett közös céljaitok is vannak, amiért lehet küzdeni, és ami boldoggá tesz. Ezek a legtöbb esetben egyszerű dolgok, otthon, gyerekek, de nyilván az egyes ember igényei határozzák meg, ha másra vágysz, más is lehet a cél. Egy jó partnerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!