Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs értelme egy párkapcsolatnak?
Az ember nem monogám lény. Senki sem. Maximum addig, amíg tart a rózsaszín köd. De aztán csak drámák, drámák és drámák. Akkor miért emelik piedesztálra az emberek? Úgy látom, túl van lihegve ez az egész. Jómagam egyébként a viszonzatlan szerelmek, valamint a környezetemben látott kapcsolatok miatt gondolkodom így, előtte én is túlértékeltem az egészet, de rájöttem, hogy végső soron tök felesleges, mert sosem sikerülne egy olyan lánnyal összejönni, akibe szerelmes is vagyok, mert nem lenne kölcsönös a dolog. De tegyük fel, közös életet kezdek álmaim nőjével. A kezdeti hepi után jönnek a szürke hétköznapok, a megcsalás, a veszekedések. Kinek kell ez?
22/F
22#
Én a szemedbe mondanám, hogy semmit nem tudsz a kapcsolatokról. Te magadban kialakítottál egy elképzelt képet róla és azt hiszed, hogy az az igazság.
24#
Lehet igazad van és tényleg nem mondanám a szemedbe. Ugyanis én megválogatom, hogy a való életben kikkel állok szóba, úgyhogy nem beszélek suttyókkal
"Csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki itt olyan keménynek teszi magát, az élőben, a szemembe nézve is el merné mondani ezeket a dolgokat? Nem hinném..."
És ezek után azt mondod, hogy nem fizikai fölénnyel akarsz érvelni? Amúgy attól zavarodtál össze hogy (legalább) ketten beszélgetünk veled 77% on
28#
Te komolyan azt hiszed, hogy én éjjel nappal itt lógok? Ne haragudj, de nem mindenki olyan mint te, van akinek van élet. De ha tudni akarod, azért nem írtam, mert boltban voltam, vettem piát meg rágcsát a holnapi bulihoz. Tudom, neked ilyen gondjaid nincsenek, de kérlek értsd meg, hogy nem mindenki tölti egyedül sírva a szilvesztert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!