Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs értelme egy párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Az ember nem monogám lény. Senki sem. Maximum addig, amíg tart a rózsaszín köd. De aztán csak drámák, drámák és drámák. Akkor miért emelik piedesztálra az emberek? Úgy látom, túl van lihegve ez az egész. Jómagam egyébként a viszonzatlan szerelmek, valamint a környezetemben látott kapcsolatok miatt gondolkodom így, előtte én is túlértékeltem az egészet, de rájöttem, hogy végső soron tök felesleges, mert sosem sikerülne egy olyan lánnyal összejönni, akibe szerelmes is vagyok, mert nem lenne kölcsönös a dolog. De tegyük fel, közös életet kezdek álmaim nőjével. A kezdeti hepi után jönnek a szürke hétköznapok, a megcsalás, a veszekedések. Kinek kell ez?
22/F
2017. dec. 30. 09:09
31/34 A kérdező kommentje:
A jó édes anyádnál talán működik ez, de én tudom, hogy mind a kettő te vagy.
2017. dec. 30. 15:54
32/34 anonim válasza:
Jól van haverka, hidd azt. Szerinted ki nem sz_rja le, hogy egy hozzád hasonló nyominger mit hisz?
33/34 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki, tudod. :(
2017. dec. 30. 16:44
34/34 anonim válasza:
Ötletem sincs miért nem volt még párkapcsolatod te gyökér... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!