Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tüntetik fel a pasik, hogy a túlsúlyos lány kizáró ok? Miért viszolyognak ennyire tőlük?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 21:04
21/25 anonim válasza:
Azért, mert nem felel meg az ízlésüknek.
Én azt szoktam feltüntetni, hogy a telt nőket szeretem.
22/25 anonim válasza:
Enyém volt a 18. válasz. Szerintem ennél szebben nem lehet mondani.
Ezért sem értem hogy mi a véleményemmel a gond. Ez ugyan olyan hogy például én szeretem a paradicsom főzeléket de a tesóm ki nem állhatja. Na és? Nem vagyunk egyformák.
23/25 anonim válasza:
Mégsem 23. bocsesz. Volt itt egy válasz a helyén, de eltűnt (törölték?). Arra reagáltam.
24/25 anonim válasza:
Mert nem szeretem a hájas nőket.
Ennyi az oka.
35ffi
25/25 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ha egy csajszin van egy kis husika, de azért ne nézzen ki úgy mint egy zsírdisznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!