Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki vállalná, hogy hizlalják?
Láttam egy ilyen műsort, ahol a férfi azt élvezte, hogy etetheti a nőt. Olyan kövér volt szerencsétlen, hogy menni se tudott. Még azt is élvezte a pasi, hogy ő fürdetheti. Közben meg mutogatta magát a neten live-ben, mármint a nő, ezzel keresték a pénzt. Elég perverz.
Itt szerintem nincs. De ha mégis, akkor majd jelentkezik.:)
Mivel nagyon vékony, magas lány vagyok, egy bizonyos mértékig benne lennék, de a normális szintnél megállnék. És egészséges módon szeretnék hízni, nem egészségtelen ételekkel tömve magam.
Kövér sosem leszek, ilyen géneket örököltem, ezért még a normális kategóriába is nehéz feltornáznom magam.
Szóval belőlem senki nem csinálhat "disznót", nem is hagynám.
Oda kell figyelni magunkra. A vékonyaknak is és a telteknek is, mert hosszútávon egyik véglet sem egészséges. És nem mindegy mivel táplálkozunk. Ne tömjük szeméttel magunkat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!