Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm-től számít egy lány alacsonynak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 18:42
1/10 anonim válasza:
Nincs meghatározva ilyen érték.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, ez attól függ, hogy milyen magas emberhez viszonyítod. Az én 176 centimhez képest kb 150 centi az már alacsony. De nekem tetszik, ha egy nő ilyen alacsony.
3/10 A kérdező kommentje:
A 18-30 eves lanyok, nok atlagmagassagahoz merten
2018. aug. 18. 18:55
4/10 A kérdező kommentje:
nem szubjektiven kerdezem
2018. aug. 18. 18:55
6/10 anonim válasza:
Ha csak erre voltál kíváncsi, akkor egyszerűbb lett volna a googléba beírni.
7/10 anonim válasza:
165-tol lefele szerintem is. Az igazan alacsony 160 alatt.
8/10 anonim válasza:
Mint a 155 centis lánynak leírtam (talán te vagy az), a magyar nők átlagos magassága 164 cm. A 18-30 éves korosztály átlagos magasságát nem tudom, lehetséges, hogy az néhány centivel több. Az "alacsony" szó jelentése pontosan nem meghatározott, a magam részéről egy 155 centinél alacsonyabb nőt mindenképpen alacsonynak mondanék.
9/10 A kérdező kommentje:
#6: ez nem válasz a kérdésre. Plusz ebben nem csak a fiatal lányok, nők magassága van benne
2018. aug. 18. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!