Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én érzem magam frusztráltnak mert alacsonynak érzem magam?
Szia!
Szerintem ez nem alacsony, de nem is magas. Amúgy még nőhetsz. :)
(Amúgy megírnád priviben, hogy milyen betűvel kezdődik a neved)?
Én is pont 175 cm vagyok, szóval vagyunk ezzel így páran: 175-180 az átlag. Én spec. már 17 évesen is ekkora voltam, de mindenki máshogy fejlődik. Engem is nyilván foglalkoztat a magasság, mert netes társkeresésben elég gyakori a min. 180 cm-es szűrés, de
1. a fiatalok generációnként egyre nagyobbak. Suliban még lehetsz így kicsi, de munkahelyeden már nem az, ha a kollégák idősebbek.
2. megnéztem a nők magasság eloszlását: 5-10 %- a magasabb a nőknek nálunk. Persze az ilyen kérdésekhez majd sicher a jeti-lányok fognak hozzászólni, hogy 180 cm alatt nem férfi a férfi, de ez nem reprezentatív, a csendes többség nem néz le minket, csak nem kommentel.
3. kollégám kb akkor mint én, megkérdeztem mekkora, és 183-at mondott, pedig nem hiú ember. Szóval sokan maguknak se vallják be a dolgokat, vagy csak rosszul mérik le magukat. de lehet pár ember nagyot nézne, ha korrektül lemérnék újra a magasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!