Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül én érzem magam frusztr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rifle02 kérdése:

Egyedül én érzem magam frusztráltnak mert alacsonynak érzem magam?

Figyelt kérdés
175 centiméter magas fiú vagyok és néha eléggé idegesítőnek érzem, hogy csak 175 centiméter magas vagyok és sok másik fiú magasabb nálam. Szeretnék én is magasabb lenni csak nem tudom, hogy nőhetek-e még így 17 évesen. Lányoknál igaázból annyira nem érzem zavarónak, hogy nem mindegyiknél vagyok magasabb csak azért mégiscsak rossz érzés.

2012. okt. 28. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20.23- as vagyok.

Most kíváncsiságból utánanéztem: a beszamolok.hu nevű oldal 360 internetes prostitáltja közül rákerestem és 31 olyan van, aki legalább 175 centi, ez kb 8-9 %, nem tom mennyire reprezentatív a magyar nőkre.

(mire nem jók a prostik :DDD)

De a dohányzás biztos hátráltat a növésben.

2012. okt. 28. 20:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó akkor már le is szoktam. :D
2012. okt. 28. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyik haver 164 cm és 32 éves, mindig sír is a szája, h nőne, de neki már mindegy. Te még nőhetsz, bár a cigi nem segít benne.
2012. okt. 28. 20:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk eléggé idegesítő szerintem, hogy egyre magasbbak az emberek és már az iskolában is sok első magasabb, dehát e z van
2012. okt. 28. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Hidd el örülj, hogy ekkora vagy, sőt még nőhetsz is. Én csak 171 cm lettem, ezzel a mérettel észre sem veszik az embert, szinte esélytelen, ha nem passzol hozzá tökéletes arc, hát nekem nem passzol. Majdnem minden nő magasabb nálam, ha magassarkút vesz fel. Szerinted? Szóval vannak akik 100-szor rosszabbul jártak mint te.
2012. okt. 29. 19:14
 16/16 Blazer X ***** válasza:

Én 168 cm vagyok, és engemet nem zavar a méretkülönbség. :)

Egész életemben én voltam a legkisebb mindig az osztályban. (Max. akkor nem mikor betegek lettek a többiek :D ) A nagyobbakra mindig úgy tekintettem, mint a villanykarókra, hát el lehet képzelni a 2 méter magas osztálytársaimra milyen jelzővel illettem. :D VÍZTORONY! (Persze nem szemétségből :) )

2012. nov. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!