Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 175 cm magas vagyok. Alacsonynak számít ez nálatok?
Figyelt kérdés
Kizáró ok lehet,vagy jó magasság?
(most csak a magasságot nézzük, szal nem azt hogy nem attól függ hanem h milyen kedves vagy ilyenek..)
Köszi a válaszokat! =)
17/f
2010. jún. 14. 20:44
1/22 anonim válasza:
Bár én férfi vagyok, nálunk ez az aátlag magasság. Szerintem nem lesz gond.
2/22 anonim válasza:
Én is ekkora vagyok és szerintem ez tökéletes méret...
3/22 anonim válasza:
Velem egy magas vagy és nem lennél alacsony nálam!:D
19L
4/22 A kérdező kommentje:
Az osztályomban majdnem én vagyok a legalacsonyabb a fiúk közül...:S
2010. jún. 14. 20:49
5/22 anonim válasza:
Nekem a magas pasik tetszenek (185 felettiek), de Te sem vagy vészes, bár határeset nálam. :)
Nem az számít (már bocs...:D)!
6/22 A kérdező kommentje:
Pont ez az! Minden lánynak a magas pasik tetszenek..bár ezt vmennyire meg is értem...
2010. jún. 14. 20:51
8/22 anonim válasza:
Nekem tetszenem az alacsonyabb pasik is,csak az a baj,hogy én 176 cm vagyok.
15/L
10/22 anonim válasza:
Azért nem minden lánynak csak a magas pasik tetszenek... Sajnos az én barátnőm is egymagas velem de attól inkább én érzem kellemetlenül magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!