Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 164 cm-es lány magasnak számít? Vagy nagyon magasnak?
Figyelt kérdés
(Már megállt a növésben)2018. aug. 18. 11:12
2/17 anonim válasza:
Nem, átlagosnak.
Amikor legutóbb statisztikát olvastam, ami már lehetett vagy 10 éve, szóval azóta változhatott a statisztika, Magyarországon a lányok átlag magassága 163 cm volt, szóval 164 cm az átlagos.
Nem is értem, honnan vetted, hogy egy 164 centis lány magas lenne???
Rengeteg lány van, aki 170 cm feletti.
3/17 anonim válasza:
Esetleg Liliputban számít magasnak. Átlagos magasságú, de közelebb az alacsonyhoz.
6/17 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz, de én 167 centi vagyok és általában mindenki magasabb nálam, még a nők is.
27N
7/17 anonim válasza:
Nekem pont jónak számít. 187 cm / 35 év / F
Hozzáteszem, nekem az alacsonyabb nők jönnek be, tehát nem, nem számítasz magasnak (ha magadról írtad a kérdést), de ez a legtöbb férfinak nem is baj. Sőt. ;)
8/17 anonim válasza:
???
Ezt honnan szedted? Totál átlag amúgy.
9/17 anonim válasza:
Én is 164 cm vagyok és ez tényleg egy nagyon átlagos magasság... a magas egy 170 körül kezdődik szerintem de ne kövezetek meg ha nem így van :)
10/17 anonim válasza:
Zsiráf :DD
Teljesen átlagos és tökéletes a magasságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!