Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tüntetik fel a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tüntetik fel a pasik, hogy a túlsúlyos lány kizáró ok? Miért viszolyognak ennyire tőlük?

Figyelt kérdés

2018. aug. 19. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Bocsanat kérdező , befejezem amugy is én kezdtem ezt a hülyeséget el
2018. aug. 19. 21:20
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, ne légy olyan rinyapina, mint itt sok pasi. Nőként mondom, és ex-kövérként, attól, hogy nyávog egy kövér nő, nem fog kelleni annak, akinek nem tetszik.
2018. aug. 19. 21:22
 13/25 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
34%
Nekem nem jönnek be a kövér nők. Kész! Ha van valakin 10-15 kiló plusz az optimális testalkathoz képest, az nekem nagyon bejön. Tehát amikor van segg, van poci, van comb, van mit fogdosni, azt nagyon imádom. (Mellméretet szóba se hoztam, mert sokadik tényező.) Sőt, amikor egy tök alacsony, 145 centis csaj úgy néz ki, mint egy kis gombóc, hát azért megveszek, lájkolom. Na de magasságtól függően ne legyünk már 70 kilónál többek, pls.
2018. aug. 19. 21:25
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Rajtam is van egy kevés fölösleg,de egy nő hadd ne legyen már kövér.
2018. aug. 19. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
Én például nem viszolygok tőlük, egyszerűen csak nem találom vonzónak őket.
2018. aug. 19. 21:40
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem bunkóság, vagy szemétkedés, ha valakinek nem tetszenek a túlsúlyos lányok, egész egyszerűen csak nem tetszik nekik ez a testalkat és kész, ezzel nem lehet mit csinálni, nem tudatosan döntjük el, hogy ki tetszik nekünk és ki nem.
2018. aug. 19. 21:40
 17/25 A kérdező kommentje:
14# Nem nyávogtam,csak feltettem egy kérdést.
2018. aug. 19. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Pasztmek egy szubjektív véleményre irányuló kérdésre adott választ ki a fene pontoz le? A kövér nők, akiknek nem tetszik az, hogy vannak akiknek nem jön be a túlsúly?

Vannak akiknek ez nem probléma, másoknak nem kellenének. Ezzel mi a probléma, nem értem...

2018. aug. 19. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
7%

mert egy túlsúlyos csak rosszabb lesz,jobb nem.

ha 20-25 évesen van 15 kiló feleslege,akkor 30 évesen lesz 30kg,40 évesen meg már konyhásnéni lesz.

ki a fenének állna fel ilyenre?

a másik a közös élet.

én nem tudnám nézni napi szinten ezt a fajta életmódot,önpusztítás.

főleg ha lenne egy gyerekünk és abból is valószínűleg egy ilyen beteg embert nevelne.

ettől függetlenül nincsen bajom velük és nem piszkálok e miatt egy kövér embert sem,de az életemben nincsen helyük.

2018. aug. 19. 22:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Túlsúlyos nőként azt gondolom, hogy örülj neki! Rengeteg felesleges kört megspórolsz vele.

Voltam társkeresőn, direkt volt több egészalakos képem. Akinek kizáró ok a túlsúly, az lapozott, akit nem zavar, vagy még tetszik is, azok írtak. Így is bőven lehet válogatni a férfiak között. Maradnak elegen akkor is, ha messzire kerülitek egymást mindenkivel, akinek ez nem tetszik.

Neked se tetszik mindenki, és ez így van jól. :)

2018. aug. 19. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!