Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tüntetik fel a pasik, hogy a túlsúlyos lány kizáró ok? Miért viszolyognak ennyire tőlük?
Pasztmek egy szubjektív véleményre irányuló kérdésre adott választ ki a fene pontoz le? A kövér nők, akiknek nem tetszik az, hogy vannak akiknek nem jön be a túlsúly?
Vannak akiknek ez nem probléma, másoknak nem kellenének. Ezzel mi a probléma, nem értem...
mert egy túlsúlyos csak rosszabb lesz,jobb nem.
ha 20-25 évesen van 15 kiló feleslege,akkor 30 évesen lesz 30kg,40 évesen meg már konyhásnéni lesz.
ki a fenének állna fel ilyenre?
a másik a közös élet.
én nem tudnám nézni napi szinten ezt a fajta életmódot,önpusztítás.
főleg ha lenne egy gyerekünk és abból is valószínűleg egy ilyen beteg embert nevelne.
ettől függetlenül nincsen bajom velük és nem piszkálok e miatt egy kövér embert sem,de az életemben nincsen helyük.
Túlsúlyos nőként azt gondolom, hogy örülj neki! Rengeteg felesleges kört megspórolsz vele.
Voltam társkeresőn, direkt volt több egészalakos képem. Akinek kizáró ok a túlsúly, az lapozott, akit nem zavar, vagy még tetszik is, azok írtak. Így is bőven lehet válogatni a férfiak között. Maradnak elegen akkor is, ha messzire kerülitek egymást mindenkivel, akinek ez nem tetszik.
Neked se tetszik mindenki, és ez így van jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!