Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele törődjek h nem kellek senkinek vagy még tartsak fennt egy kis reményt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 20:13
11/20 A kérdező kommentje:
Nem nyafogás, tényleg ez a helyzet. Nem is lenne ez se baj, ha nem fájna annyira. Hiányzik hogy szerethessek. Hiányzik a meghittség, a bensőséges bizalom. Hogy éjjel átölelhessem és úgy aludjak el. Az is, hogy valaki büszkélkedjen azzal hogy én vagyok a párja. A szeretetteljes, csillogó pillantások. Talán nem érdemlem meg h megéljem a szerelmet.
2018. aug. 18. 20:32
12/20 anonim válasza:
Már hiányoztál, Balázska! Üdv újra itt!
13/20 anonim válasza:
Hidd el nekem sokkal jobb egyedül aludni mint mással
Nincs annál idegesítőbb mikor aludnal és rad csimpaszkodnak
Szuszognaka füledbe , mozgolódnak melletted én nem pihened ki magad emiatt
14/20 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a húsleveshez? Még a levesnek se kellenék!
2018. aug. 18. 20:39
15/20 anonim válasza:
Pedig az jó, az erőleves is egyben. Szóval azt kéne enned kérdező, Husilevest :)
16/20 A kérdező kommentje:
Te is hiányoztál nekem Achilles! Igazad van, jobb ha beletörődök. De ha úgysem kellek senkinek miért várják el hogy adjak a külsőmre? Miért ne lehetnék dagadt, hányás kinézetű, hanyag öltözetű?
2018. aug. 18. 20:47
17/20 anonim válasza:
Nyugodj meg, senki nem vár el tőled semmit. Legyél csak hányás kinézetű, ha úgy tartja kedved! Hogy ne legyen annyira unalmas, variálhatod a takony és a széklet dizájnnal.
18/20 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, h senki nem vár el semmit tőlem. Ez egy olyan mondat volt, ami még jobban leépíti az önértékelésemet. Köszi!
2018. aug. 18. 21:09
19/20 A kérdező kommentje:
Látom nagyon élvezed hogy lehúzni jársz ide az embereket Achilles. Élőben is így viselkedsz a népekkel?
2018. aug. 18. 21:27
20/20 anonim válasza:
Nem, nem szeretem lehúzni az embereket, nem is szoktam. De az értelmetlen kérdésekre csípős válaszokat adok. De tessék egy normális válasz:
Ha magadat egy hányáshoz hasonlítod, akkor komoly önbecsülési problémáid vannak, amelyek szakember beavatkozását igénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!