Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira ronda vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira ronda vagyok, hogy senkinek nem tetszem? F

Figyelt kérdés
Regisztráltam Tinderre a mai napon és még senki nem jelölt vissza. Ez nagyon gáz?
2018. aug. 12. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Hanyagold a társkeresőket, annyira fölényben vannak ott a lányok, hogy egy teljesen átlagos, vagy csúnya lány is királylánynak érezheti magát.
2018. aug. 12. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Van egy jó hírem és egy rossz. A jó: ez sokakkal így van, voltaképpen általános jelenség FIÚK esetében , vagyis önmagában nem is jó hír de annyiban jó hogy ez nem privát nyomorod. A rossz: ha valakinek tetszel az esetek többségében nem ír vissza( esetleg szétválik rögtön) ha meg visszaír nemigen hajlandó randizni
2018. aug. 12. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

csak lesd meg srácok profilképeit azt hányan lájkolják és a csajokét mennyien.

Van olyan ismerősöm, aki mondjuk arcra meg sehogyse egy adonisz, mégis olyan megnyerő a személyisége, kisugárzása, hogy az sokaknak bejön.

Én személyiségre sosem leszek olyan, ami tetszik benne, hogy felszabadult. Ezt kellene erőltetni. SZóval mégse a szarok mindenbe, de azért az is legyen. Sokat mélázok és agyalok mindenen.

2018. aug. 12. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Lányok általában csak a felső 10%-ot tetszikelik. Pasiként sokkal érdemesebb úgy használni, hogy mindenkit belájkolsz, kb napi fél percet elég használni. Aztán majdcsak beakad valaki, és akkor már te döntesz, hogy ráírsz (azaz tetszik), vagy sem.

2018. aug. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!