Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek sem?
Nem mintha eget verő probléma lenne, hiszen még csak 13 vagyok, de nagyon zavar, hogy a fiúkat jobban érdeklik azok a lányok, akik 2 tonna púderrel, hatalmas dekoltázzsal és rúzzsal meg magassarkúval járkálnak suliba.
Tényleg ez a normál? Hogy valaki olyan, mint egy r_banc?
Hogy mondjak pár dolgot magamról: természetes a hajszínem, rühellem a sminket, hajamat nem festetem, magassarkút gyűlölöm, sportosan öltözködöm (póló-farmer kombó) , viszonylag jól tanulok, humorom is van. De látszik, hogy ez ma már nem divat. Miért??
Azt még hozzátenném, hogy kissé férfias testalkatom van. Iszonyú szélesek a vállaim (utálom!!), a kezeim meg marha hosszúak, gizdák, a lábaim is hosszúak, szintén vékonyak, de ugyanakkor már vannak melleim. Szóval ilyen átlagos alkatom van, futni szeretek, érdekel a csillagászat, az állatok, a matek, de én a fiúkat abszolúte hidegen hagyom. Pedig szeretek társalogni, csak nehezen nyitok mások felé, félénk vagyok.
Akkor most r_bancosodjak el? Hogy egyáltalán szóba álljanak velem? Mert a sulimban az ilyen r_banctanoncokat csak úgy falják a fiúk, meg ők a legnépszerűbbek.
Bár szerintem ezzel a viselkedéssel nem mennek sokra ezek a lányok, mert ez a kacsaszáj-mindenemetkiteszemmertsemminincsbennem stílusból nem lehet megélni.
Na de mégis, mit tegyek, hogy valakinek tetsszem? :(
Nem nagy szerelmet akarok, csak érezzem már, hogy valami történik :/
(megjegyzem: amiket írtam magamról, nem reklámozásból, csak azt, hogy én mennyire távol állok ettől a mai tini stílustól)
Várom a válaszokat!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!