Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem senkinek sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem senkinek sem?

Figyelt kérdés

Nem mintha eget verő probléma lenne, hiszen még csak 13 vagyok, de nagyon zavar, hogy a fiúkat jobban érdeklik azok a lányok, akik 2 tonna púderrel, hatalmas dekoltázzsal és rúzzsal meg magassarkúval járkálnak suliba.

Tényleg ez a normál? Hogy valaki olyan, mint egy r_banc?

Hogy mondjak pár dolgot magamról: természetes a hajszínem, rühellem a sminket, hajamat nem festetem, magassarkút gyűlölöm, sportosan öltözködöm (póló-farmer kombó) , viszonylag jól tanulok, humorom is van. De látszik, hogy ez ma már nem divat. Miért??

Azt még hozzátenném, hogy kissé férfias testalkatom van. Iszonyú szélesek a vállaim (utálom!!), a kezeim meg marha hosszúak, gizdák, a lábaim is hosszúak, szintén vékonyak, de ugyanakkor már vannak melleim. Szóval ilyen átlagos alkatom van, futni szeretek, érdekel a csillagászat, az állatok, a matek, de én a fiúkat abszolúte hidegen hagyom. Pedig szeretek társalogni, csak nehezen nyitok mások felé, félénk vagyok.

Akkor most r_bancosodjak el? Hogy egyáltalán szóba álljanak velem? Mert a sulimban az ilyen r_banctanoncokat csak úgy falják a fiúk, meg ők a legnépszerűbbek.

Bár szerintem ezzel a viselkedéssel nem mennek sokra ezek a lányok, mert ez a kacsaszáj-mindenemetkiteszemmertsemminincsbennem stílusból nem lehet megélni.

Na de mégis, mit tegyek, hogy valakinek tetsszem? :(

Nem nagy szerelmet akarok, csak érezzem már, hogy valami történik :/

(megjegyzem: amiket írtam magamról, nem reklámozásból, csak azt, hogy én mennyire távol állok ettől a mai tini stílustól)

Várom a válaszokat!

13/L

2013. nov. 29. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még, nagyon réársz ere még bőven, addigra a korodbeliek is talán megérnek valamennyire, és nem a farkuk hanem az eszük után mennek
2013. nov. 29. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemfeltétlen, akikröl beszlsz fiuk az a gyökér kategoria, a 'swag' gyerekek. Az a baj hogy akit meg érdekelnél az meg téged nem érdekel. Ez okoz a problémát sokszor. És szűk az ismeretségi köröd. Személyes tapasztalat. Több ismerős, több lehetőség, több fiú akik között ott van akinek tetszel:D ne idegeskedj ezen.:D
2013. nov. 29. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont az esetem vagy
2013. nov. 29. 19:23
 4/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom,hogy ez téged mennyire vígasztal,de elárulom,hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. Nem tarom magam annyira csúnyának, jól tanulok meg minden, de a fiúknak még is a ribik jönnek be. Abban reménykedek, h pár év múlva talán jobb lesz a helyzet. 14 l
2013. nov. 29. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Na lányok, én 14 éves vagyok, de az idősebb kategóriának tetszem mivel 16-20 év közöttinek tippelnek be, pedig nem vagyok 160 cm, nincsenek nagy melleim, csak nagyon karcsú derekam és széles csípőm, nem sminkelem magam, és fiú ruhákat hordok, jól tanulok egy nagyon nehéz gimiben, de a fiúkat én sem érdeklem. viszont az idősebb korosztályt igen, mivel a 18-22 éves kategória érettebb és már nem r**iket akarnak. úgyhogy később változni fog a helyzet! ne aggódjatok! :)
2013. nov. 30. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!