Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti elfogadnátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elfogadnátok azt, hogy csak 4 órában dolgozok?

Figyelt kérdés

Megváltozott munkaképességű vagyok, hosszú lenne leírni miért. Viszont jól megélek és félre is tudok tenni. Nem tudom ez mennyire problémás, embertelennek tartom azt, hogy valaki 12 órázik. Diákként dolgoztam 8-9 órákat nagyon nem szerettem őket, egy alkalommal az ebédlőben elkezdtem sírni, annyira nem bírtam. Inkább arra kéne törekedni, hogy csökkenjen a munkaidő, 6 óra legyen a max, jobban megfizessék az embereket, gazdagabbakat jobban megadóztatni, nagyobb szabadságra törekedni. Csakhát sajnos elég birka nép a magyar.

Tehát úgy érzem jól jártam ezzel a leszázalékolással és van egy békés nyugodt adminisztratív munkám.

Társkeresésre visszatérve volt egy két csaj akinek ezt leírtam és nem válaszoltak majd. Nem tudom miért jó előítéletesnek lenni, mikor azt se tudják min mentem keresztül.

Egyébként találtam egy munkához kapcsolódó cikket, mindenkinek ajánlom.

[link]

2018. aug. 18. 07:36
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Egyetem mellett nyaranta heti 40 oraba dolgozom, haztartast vezetek es keszulok az angol nyelvvizsgara, plusz jartam el nyaralni, talalkoztam a barataimmal.

Szoval nem, en biztosan nem fogadnam el. Persze ha bevallalod a haztartast, kesobb a gyereknevelest, akkor felolem mehet.

2018. okt. 12. 13:11
 42/42 anonim ***** válasza:
A lényeg,bár a kérdező nem ezt hangsúlyozta,hogy beteg,megváltozott munkaképességű,vélhetőleg nem dolgozhat,és hosszútávon nem is bír ettől többet dolgozni.
2018. okt. 12. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!