Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elfogadnátok azt, hogy csak 4 órában dolgozok?
Megváltozott munkaképességű vagyok, hosszú lenne leírni miért. Viszont jól megélek és félre is tudok tenni. Nem tudom ez mennyire problémás, embertelennek tartom azt, hogy valaki 12 órázik. Diákként dolgoztam 8-9 órákat nagyon nem szerettem őket, egy alkalommal az ebédlőben elkezdtem sírni, annyira nem bírtam. Inkább arra kéne törekedni, hogy csökkenjen a munkaidő, 6 óra legyen a max, jobban megfizessék az embereket, gazdagabbakat jobban megadóztatni, nagyobb szabadságra törekedni. Csakhát sajnos elég birka nép a magyar.
Tehát úgy érzem jól jártam ezzel a leszázalékolással és van egy békés nyugodt adminisztratív munkám.
Társkeresésre visszatérve volt egy két csaj akinek ezt leírtam és nem válaszoltak majd. Nem tudom miért jó előítéletesnek lenni, mikor azt se tudják min mentem keresztül.
Egyébként találtam egy munkához kapcsolódó cikket, mindenkinek ajánlom.
Engem nem az zavarna, hogy 4 órában dolgozol, hanem az, hogy utána nem csinálsz semmit. Az ilyen ember lusta, nem kicsit. Egy ilyen meló másodállásnak jó, simán lehet mellette vállalkozást indítani, tanulni, stb...
De az, hogy hátradőlsz, és azt mondod, 160e Ft nagyon sok pénz, és nagyon jól élsz belőle... hát.... fogalmad nincs a valóságról. Ennyiből te családot nem fogsz alapítani. Lébecolni elég, másra nem.
Amúgy egyedül élsz?
Én olyan munkát csinálok, amit imádok, jó 8 órán át csinálni. Amikor rosszat csináltam, akkor 3 perc után rossz volt. Sokat számít
Tetszik ahogy gondolkodsz. És az is tetszik, hogy van sok időd munka után.
Ha emellett tényleg nem vagy lusta, ahogy említette is valaki(a kérdésből nem derül ki) akkor jó neked és nálam még pluszpont is lenne. Ha gondolkodsz előre és azon vagy, hogy még tovább is juss, értelmesen használod ki az időd és fejlődsz akkor teljesen az előnyödre válhat ez a helyzet. Én is ilyesmiről álmodok, hogy legyen egy alap, valami amiből eltudok indulni és mellette vagy utána azt csináljam amit szeretek. Biztosan befektetném egy kis fotóstúdióba, kellékeket vennék, berendezést ilyen olyan háttereket, s hirdetném a fotózási lehetőséget, mivel nekem ez a hobbim.
Ugye te sem hazamész négy óra után és csak alszol? Szerintem az ad erőt és motivációt az embernek ha mindig akar valahova feljebb lépni és fejlődni.
A kérdésed lényegéhez visszatérve, örülnék annak, ha a párom hasonló helyzetben lenne/munka szempontjából/ és több minőségi időt tölthetnénk együtt.
160 ezerbol jol megelni? Eleg viccesen hangzik.
En szeretem a munkamat, egyben a hobbim is.
"egy alkalommal az ebédlőben elkezdtem sírni, annyira nem bírtam"
En sem ismerkednek veled.
A szülei meghaltak. A szülei valszeg laktak valahol. A kérdező szerintem rendelkezik saját ingatlannal, ami kaja + rezsivel kB 80k havonta, így 40k híján az éves megtakarítása 1 millió, amit egyéb dolgokra fordíthat, szóval nem olyan rossz ez. Ha van mellette+ kereső, aki ugyan annyit keres, akkor kB 2 milla/év. Az átlag 8 órában melózó, albizó vagy hitelező párok sem hiszem, hogy ennél sokkal többet ráknak félre. Summa summárum a kérdező is ugyan ott van, csak nem dolgozza ki a belét. Lehet irigykedni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!