Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Járnátok olyan férfival aki kevesebbet keres nálatok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Igen.
2018. aug. 17. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Aki azt írja, hogy igen, az vagy hazudik, vagy úgy néz ki a pasi, mint Brad Pitt és Johnny Depp együttvéve.
2018. aug. 17. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

#13 én nem hazudok

Számomra megalzo lenne ha a férfi többet keresne nalam nagyon zavarna a buszkesegem

Ezért sem jövök össze soha olyannal aki többet keres nalam

N24

2018. aug. 17. 19:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismernek végre egy nőt, Ki többet keres nálam, de egyelőre ez a mission impossible kategória.

Pedig végre úgy tervezhetném a nyaralást, hogy nem kell azt néznem, hogy mindent két személyre fizetek, vagy már Hévíz is álom marad

2018. aug. 17. 23:53
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 én nem fizetnek senki helyett semmit , nem fizetnem a párom nyaralását is

És elvarom hogy ő se fizesse az enyémet mert zavarna

Felesben mindent ennyi mindenki a saját részét

2018. aug. 18. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Olyan nő nincs, aki hajlandó a saját nyaralását fizetni. Még ha megteheti, akkor sem.
2018. aug. 18. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:

De van. Nekem megalázó ha a férfi fizeti a nyaralást vagy bármit , nem vagyok a gyereke hogy állja az én nyaralásom. Mire fel? Ne alazzon már meg a férfi ennyire

Nem kell helyettem semmit sem fizetni ezt nem csak úgy irom !!!!

N

2018. aug. 18. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Az exem nekem is maga fizette a nyaralását, mert ez önérzeti kérdés volt nála.

Az egy másik kérdés, hogy a lehetőségei miatt a külföld nem fért bele egyáltalán, belföldön is árérzékenyen csak

2018. aug. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!