Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan nővel aki nálatok sokkal de sokkal kevesebbet keres?
-alacsonyabban kvalifikált
-kevesebbet keres
de nagyon jól néz ki és vicces
viszont szerintem túl jól néz ki hozzám
lehet csak a pénzért van velem?
fodrász a csaj
1. Ha valaki jó fodrász (városban van) egyáltalán nem keres keveset.
2. Szerintem ez, hogy ki mennyit keres nem igazán fontos a kapcsolatnál, a lényeg az ha már közös kasszán vagytok mind a ketten a tőletek lehető legtöbbet tegyétek hozzá, és kész.
REMÉLEM!!! Lesz rá módom! Mert az azt jelenti hogy sok pénzem van! DE! Nem leszek olyan hülye hogy mutassam hogy sok pénzem van.
Ergo aki megszeret az magamrért fog. ÉS mint a békakirályban amikor már szeret és én is őt akkor fogom elmondani hogy "amúgy nem kell félned kedvesem nem fogunk rosszul élni" :)
Hát ha minden jól alakul kb ez lesz a jövőm :D a jelenlegi barátnőm egészségügyes és ugye közszférában nincs olyan jó fizetés...én meg nem is keveset fogok több forrásból :) csak be kell induljon a gépezet...ezért nem fogom elhagyni a barátnőmet...de ha nem lenne senkim és mondjuk havi 1 milkát keresnék akkor se befolyásolna...más szempontok alapján döntök...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!