Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Járnátok olyan férfival aki kevesebbet keres nálatok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 17:11
2/18 anonim válasza:
Igen. Ennek örülnek is ha kevesebbet keresne nalam
3/18 anonim válasza:
Én 600 at keresek. Ha ő csak 500 at az még elmegy . Aki olyan igénytelen, hogy neki elég a 150-200 is, az ne akarjon barátnőt.
4/18 A kérdező kommentje:
2. Ezt kifejtenéd?
380 bruttót keres a pasi amúgy, ezt orvosként.
Olyan területen szakorvos ahol nem nagyon van hálapénz...
2018. aug. 17. 17:16
5/18 anonim válasza:
Azért örülnek neki ha kevesebbet keresne mert akkor nem tudna dominálni felettem a pénzben. Nem kene azt hallgatnom hogy ő többet rak a közösbe stb
Nem ő lenne a fő pénzkereső hanem én
Nem akarna mániákusan meghívni mindenre csak azért mert nő vagyok
Felesben kifizetnenk mindent amit kell többi maradék saját pénzzel pedig azt csinálok amit akakrok és ő is
6/18 anonim válasza:
Persze, ha be tudja osztani. Ezt be lehet.
Olyannal nem akarnék összejönni, aki benne van a hálapénzezésben, az sokkal nagyobb baj nekem, mint a havi 150 ezer.
7/18 anonim válasza:
Igen. Gazdagabb volt barmely rozsadombi ficsurnal (NEM anyagilag). Életem legszebb időszaka!
8/18 anonim válasza:
Nem. Vagy velem egyszinten legyen, vagy feljebb.
9/18 anonim válasza:
Olyannal járok. :) De ez nem nagy dolog, tekintve hogy nagyon magas a fizetésem, nehéz azt túlszárnyalni. De soha semmi gondom nem volt ebből, mert szuper pasim van. :)
10/18 anonim válasza:
Ha normális munkája van, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!