Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok olyan pasival, aki cabin crew-ként dolgozna, és keveset látnátok? Vagy azért a sok pénz és ingyen utazások kárpótolnának titeket?
14-15 évesen vevő voltam arra, hogy a neten tartsam valakivel a kapcsolatot, és nyáron esetleg találkozzunk félúton...Ma már nem férne bele. Ez hol kapcsolat? Aki meg a pénz miatt benne van egy ilyenben, az aranyásó. Félévente találkozni NEM kapcsolat.
22/N
Kérdés, mennyire ritka az a ritka. Heti találkozás még oké, ennél ritkábban csak meghatározott és rövidebb időszakra, és nem a kapcsolat elején rögtön.
A többi leírt nem érdekel. Nem vagyok féltékeny típus, és eddig gyorsan rájöttem, kiben érdemes megbízni, kiben nem. Aki meg megbízható, azt nem fogják elcsábítani.
Sok pénz, ingyen utazás sohasem érdekelt olyan szinten, hogy csak ezért belemenjek egy alapvetően engem nem kielégítő kapcsolata (párom kevesebbet keres nálam, és nem cserélném le, mert érzelmileg többet ad nekem, mint bárki eddig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!