Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyannal aki kevesebbet keres nálatok?
Szóval idősebb is, többet is keres, és azon agyalsz a kis agyaddal vajon ő mit gondol rólad mindig?
Anyupótlékot keresel vagy mi?
Attól függ- ha már 10 éve dolgozik a szakmájában, akkor nem igazán jönnék vele össze, ha én junior pozícióban, kemény 4 hónapos tapasztalattal a témában többet keresek nála.
Viszont ha fordítva lenne, hogy én már fél életem töltöttem egy bizonyos szakmában, míg ő akkoriban kezdett, vagy nem olyan pozícióban van, akkor nem okozna gondot, mert benne lenne a pakliban, hogy egy mozogni fog felfelé, sőt.
Előbbi esetben sem azért nem jönnék vele össze, mert a számok, hanem mert aki 10 éven keresztül megelégszik a langyos pisivel, nem törekszik előre, nem igyekszik, nem tesz meg mindent, az nem mellém való. Vannak emberek, akiknek tökéletes társa lehetne, de nekem egészen biztosan nem.
Igen, egyértelműen járnék ilyen férfival. Számomra ugyanis fontos a karrierem és örülök neki, ha érzelmi támaszt kapok. Szerintem fogok tudni annyit keresni, hogy majdnem eltartsak egy családot. Persze ha csak szimplán lusta a pali és a pénzem kell neki, akkor nem.
19L
Hogyne, nekem csak az a fontos, hogy a másik magát el tudja tartani kényelmesen és ne kelljen amiatt szorongani, hogy nem tudunk megengedni magunknak egy hétvégi kiruccanást vagy hasonlókat -természetesben osztozva a költségeken.
Az jobban bosszantana, ha valaki a fizetésével villogna, vagy pénzért nyalna segget egy olyan munkában, amit nem is szeret, csak azért választotta, mert abban van pénz...
81%-os egy troll ribi, ne foglalkozzatok vele.
Kérdés, hogy hová szánod a hétvégi kiruccanást. Ha csak egy hazai városba, pl Eger, akkor rendben van. Ha wellness, az húzósabb, ha Balcsi és wellness az még húzósabb. De ha minden hétvégén egy kis osztrák, szlovén, horvát kiruccanásra vágysz, az egy átlagbért felemészt teljesen és az egyikőtök fizetése, zsutty...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!