Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam. Randira hívtam az oktatóm?
Egy hete randira hívtam. Azt hittem, hogy nem csak haverkodik(sokat lóg a diákjaival), hanem lehet köztünk valami. Azt hiszem beleszerettem.
Kedvesen utasított vissza, nem élt vissza a helyzetével sem. Tudja, hogy többet érzek iránta, és elfogadta, hogy nem keres privátban. De mégsem tartja magát ehez. "Szia hogy érzed magad?" "Jössz valamikor erre írhatnánk egy kávét." Ilyen üzeneteket kapok tőle. Ha nem, akkor miért keres? Így is kínos lesz a következő félév, mert gyakorlatvezetőm lesz.
Tudom, tanár, nem helyes, és még jó is, hogy nem lett köztünk semmi. De ha tudja, hogy már nem csak a tanárt látom benne, akkor nem lenne jobb, ha "békén hagyna", vagy ez mire jó neki?
(Egy helyen nyaraltuk- régiót mondtuk csak ki hova megy, tényleg véletlen volt, hogy összefutottunk- a nyaralás alatt is szerveztünk közös programot, esti séta kettesben pl, volt időnk ismerkedni)
Igazából az a gondom, hogy végig gondolva, rettenetes hülyeség.
A tanárom. Konkrétan két hét és órám lesz vele. Ezt sajnos utólag gondoltam végig. Mert a nyár, olyan volt, mintha egy külsős pasi lenne, de nem az. Nagyon nem.
És csak reggel meg este lehetek a párja, napközbeni találkozás alkalmával meg tanárúr... Nekem a párom 24 órában a párom, függetlenül attól hol találkozunk.
Vagy ezt más simán meg tudja oldani, hogy akit szeret, azt napközben idegennek kezeli?
És igen szeretem, de így milyen jövője van egy kapcsolatnak, ahol rejtegeni kell az érzéseket? Vagy haverság extrákkal, arra lenne sok korombeli éretlen tacskó, bonyodalom nélkül.
Folyamatosan keresi a társaságom.
És féltékeny, mert egy csoporttársnak adtam egy puszit, örültem, hogy taliztunk, neki meg csak simán köszöntem, semmi szivecskék és a többi.
Közben meg nagyon is szeretném. Azzal, hogy közel van, nagyon nehéz kibirni, hogy nem ugrok a nyakába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!