Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon gátlásos az ismerkedésben, osztálytársak vagyunk. Mindig is szeretett volna legalább egy olyan kapcsolatot, mint az enyém, ezért összehoztam egy szerintem is helyes sráccal. Utána megtudtam, hogy titokban találkozgattak meg rengeteget beszélgetnek, de a srác nem tudja megnyitni a lányt. A lány még szeretne másfél évig várni a kapcsolattal (érettségiig), de közben a srácot se akarja elveszíteni. És szegény fiú kezd beleőrülni ebbe az egészbe. Mit tegyek, én javasoltam, én akarom helyrehozni?

2015. jan. 10. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
try blokkba Open(); catch blokkba Open(); persze while(1)-el körbevéve. egyszer majd megnyílik
2015. jan. 10. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az lenne a legjobb, ha hagynád hogy ők döntsék el, mert szerintem ők döntsék el hogy mi lenne nekik a legjobb. De ha nagyon bele akarsz avatkozni a dologba akkor tehetsz nekik kis utalásokat, persze csak négyszemközt, ne úgy hogy a másik is hallja/lássa.

De szerintem az lenne nekik a legjobb, ha megbeszélnék, hogy együtt legyenek, de annyira még ne merüljenek bele, csak így hetente egy-kétszer eljárni valahova, hogy azért érettségire is tudjanak tanulni, meg azért érezzék is hogy együtt vannak :D

16f

2015. jan. 10. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
összehozni valakit meg beleszólni a kapcsolatáa nem ugyanaz, hanyagold.. semmi közöd sincsen hozzá
2015. jan. 10. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha fontos a srácnak a lány, akkor fog másfél évet várni rá. Egyébként írtad,hogy rengeteget beszélgetnek, találkozgatnak, ez azt jelenti, hogy megnyitotta a lányt már valamennyire nem?

Ne avatkozz bele, hagyd most őket,te nem tehetsz semmit.

De ezt nem értem,hogy mért akar a barátnőd várni másfél évet..na mindegy.

u.i.:Engem is össze tudnál hozni valakivel? Olyan magányos vagyok:D

5/6 anonim ***** válasza:
Ismeretlen formátumban lehet a csaj. Nem lehet meg nyitni. ..:-D
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudja megnyitni a lányt? Próbáld átkonvertálni másik képformátumba! Néhány program nem nyitja meg a tif formátumot pl. érdemes megnézni, hogy ez- e a baj! Konvertáld át pl. jpg.-re, talán úgy jó lesz!
2015. jan. 11. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!