Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülyeséget csináltam?
Hát szerintem az lenne a legjobb, ha hagynád hogy ők döntsék el, mert szerintem ők döntsék el hogy mi lenne nekik a legjobb. De ha nagyon bele akarsz avatkozni a dologba akkor tehetsz nekik kis utalásokat, persze csak négyszemközt, ne úgy hogy a másik is hallja/lássa.
De szerintem az lenne nekik a legjobb, ha megbeszélnék, hogy együtt legyenek, de annyira még ne merüljenek bele, csak így hetente egy-kétszer eljárni valahova, hogy azért érettségire is tudjanak tanulni, meg azért érezzék is hogy együtt vannak :D
16f
Szia!
Szerintem ha fontos a srácnak a lány, akkor fog másfél évet várni rá. Egyébként írtad,hogy rengeteget beszélgetnek, találkozgatnak, ez azt jelenti, hogy megnyitotta a lányt már valamennyire nem?
Ne avatkozz bele, hagyd most őket,te nem tehetsz semmit.
De ezt nem értem,hogy mért akar a barátnőd várni másfél évet..na mindegy.
u.i.:Engem is össze tudnál hozni valakivel? Olyan magányos vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!