Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég sok hülyeséget csináltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég sok hülyeséget csináltam. Szerintetek sok pletyka keringhet rólam?

Figyelt kérdés

- Elkezdtem járni egy sráccal akit nem is ismertem.

- Elmentem az ismeretlen sráccal egy erdőbe.

- Le akart feküdni de a végén szakítottunk.(nem történt meg)

- Egy másik sráccal elkezdtem beszélgetni(régebben is beszélgettünk már)

- Küldtem neki pár erotikus képet.

- Úgy volt, hogy talizunk és lefekszünk, de visszamondta.

- Elmentem egy nagy csomag óvszert venni és az egyik volt bnőm meglátta és tök kínos volt.

Nem is beszéltem ezekről szinte senkinek mégis folyton szexuális kérdésekkel zaklatnak az ask.fm-en.(névtelenül-.-) Szerintetek?

2014. aug. 4. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sok pletyka kering:)

Te lehet nem beszéltél erről de a többiek igen.Zavar?..mert ha igen akkor gondold meg 2x miket művelsz.

2014. aug. 4. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, Fannikám.
2014. aug. 4. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Most akkor a lényeg az hogy nem feküdtél le senkivel csak kicsit kavartad a sz*rt?

Ebbe még nincs semmi és amúgy is kinek mi köze van hozzá. Hasonló hülyeségeket én is csináltam, de most mi van akkor, most vagyunk fiatalok most van itt az ideje hogy baromságokat csináljunk. Ha meg pletykálnak rólad azzal ne foglalkozz.

2014. aug. 4. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
amíg szex videók nem keringenek rólad a neten addig nincs gáz... :D
2014. aug. 4. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az az ask.fm? Korod? Lány vagy?
2014. aug. 4. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem te vagy a világ közepe, tudom nehéz elképzelni de meglehet hogy az osztálytársaid magasról tesznek a pasi ügyeidre.
2014. aug. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!