Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd kicsúszni a talaj a lábam alól és félek, hogy hülyeséget fogok csinálni. Mivel terelhetném el a gondolataim?
Figyelt kérdés
Most minden téren padlón vagyok és érzem, hogy lassan elérem azt a pontot amikor magam ellen fordulok,ám ezt nem akarom megvárni...2014. júl. 10. 21:54
1/10 anonim válasza:
Korod, nemed, mi történt veled?
Talán csak ki kell adnod a fájdalmat magadból :)
2/10 anonim válasza:
Kezd el edzeni. Az csökkenti a feszültséget is :)
4/10 anonim válasza:
Nyugodj meg! Próbáld magad lenyugtatni, vegyél pár mély levegőt és ne gondolj rossz dolgokra. Nézz filmet, menj el futni!
5/10 A kérdező kommentje:
Annyi minden kipróbáltam már....
2014. júl. 10. 22:00
6/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Megértelek, én is nagyon magam alatt vagyok.
Szerintem írd le ide a problémádat, biztos hogy valahogy tudunk segíteni.
Ha mégsem, akkor is jó ha kijön belőled.
7/10 A kérdező kommentje:
A család magasról tesz rám, a munka csak azért van,hogy ne halljak éhen,a szerelem meg nagyon nem akar összejönni.
Ez így együtt kezd sok lenni.
2014. júl. 10. 22:10
8/10 anonim válasza:
nekem is összejöttek a dolgok és én sem tudom meddig bírom így ha semmi sem változik :(
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor neked is kitartást,ameddig bírod.
2014. júl. 10. 22:26
10/10 anonim válasza:
együttérzek teljesen,kitartást nekünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!