Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas nagy hülyeséget csináltam, lefeküdtem egy házas emberrel. Mit csináljak?
Lófszt szeret, csak jó neki a változatosság.
(a 10 év plusz viszont önmagában nem negatívum)
ne legyél vele, attól csak rosszabb lenne
és miattad nem fogja otthagyni a feleségét, bár ezt gondolom te is tudod
hülyeséget csináltál, de ezzel már nem tudsz mit kezdeni, szóval legalább ne ronts a helyzeten
Bantad volna akkor amikor megdugott.
Szanalmas hogy most martírkodsz
Vegyél erőt magadon és felejtsd el.
Ha nem így teszel, nagyon sokat fogsz szenvedni miatta.
Persze, hogy azt mondja, hogy szeret, különben nem feküdtél volna le vele :) Ha annyira szeretne, akkor nem a felesége mellett izélgatna.
Járj el a barátaiddal, foglald el magad, hogy ne körülötte forogjanak a gondolataid.
Ebbol a szitubol csak Te fogsz kijonni rosszabbul, m erzelmileg erintett vagy. A csavonak most jo az ujdonsag igy 10 ev hazassag utan, de tobbet ne varj tole, m nem hagyja ott a feleseget. Sot! Az asszony ilyenkor szokta megneszelni, h a ferj felreugykodik es gyorsan odatesz (meg)egy gyereket a hazassagba, maz meg azt fogja hinni, h attol majd megjavul...
Szerintem szexen kivul ne varj ettol mast es inkabb mihamarabb tedd lapatra a pasast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!