Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, hülyeséget csináltam. Lehetek terhes?
December 31-én szilveszterkor együtt voltam a barátommal, védekezés nélkül. Azért mentem bele, mert nála úgy tűnt, hogy nincs előváladák, mintha nem lenne. Mindig csak orgazmuskor jött ki belőle valami. Január 1-jén megjött, le is ment a menszi rendesen, úgy, ahogy általában lenni szokott. Most, jan. 27-én kellett volna megjönnie. Néha éreztem h fáj a hasam, meg a melleim fájnak, szúrnak. Igaz, hogy még csak 1 napot késett, de nagyon félek, hogy baj lehet. Először csináltam ilyen butaságot. Segítsetek, kérlek.
16/L
Majd megjön 1 hét múlva, ha semmi akkor doki..
16 évesen nem szexelni kell, hanem biosz órákra beülni
1. MINDEN PASINAK VAN ELŐVÁLADÉKA! attól mert te nem ismered fel, attól még van.
2. várj egy hetet, ha semmi, akkor tesztelj.
3. tudod, ez egy olyan gonosz világ, ahol a férfiak szexet akarnak és a felelősséget meg a föld alá söpörni. A komoly párkapcsolatok felében is, ha kiderülne, hogy a lánynál becsúszott baba, sok egyedülálló nő lenne.
A te szép kis világod és romantikus kapcsolatod, csak addig marad egész, míg vigyázol magadra, amint ezt elhanyagolod, és baj lesz belőle, te egyedül maradsz, jobb esetben még pár évig játssza a párod az apukát majd megunja és inkább egy független kevésbé macerás bigét keress. Üdv a valóságban!
Ha te nem vigyázol magadra a párod nem fog! Neki szex kell, ha kell akkor a csillagokat lehozza az égről. Amint ez megvolt tovább is állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!