4 honapos terhes vagyok és valami emlékezeteset szeretnék a páromnak karácsonyra ami a babánkkal kapcsolatos. Nem pedig a 20. parfümöt. Nem hülyeséget amiböl már sok van! Mit vegyek?
Szia!
Én 7,5 hónapos vagyok, de még én se tudom mit vegyek a páromnak! Én is valami olyat szeretnék adni neki ami örök emlék! :D
De szerintem az az örök emlék az a drágaság ami a szívünk alatt van! :) Ez nekik örök emlék... Nekünk is... :)
szia! én is 4 hónapos terhes vagyok. mi azt beszéltük meg a párommal, hogy az idén nem veszünk egymásnak semmit, hanem elmegyünk a 2 ünnep között egy olyan wellness szállodába, ahol én is fürcsizhetek és kihasználhatjuk hogy még csak 2en vagyunk. szerintem beszéljétek meg, hogy az egymásnak számt összegből vesztek közösen valamit a babának, amire mindig emlékezni fogtok.
boldog babavárást
Szia!
Én most vettem meg neki egy könyvet, Szily László: Kitolás-kalauz leendő apukáknak. Nagyon jó könyv, bele olvastam, férfiszemmel írja le a terhességet, a szülést,jókat nevettem néhány részen, de szerintem egyben megható dolgokat is ír.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!