Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 honapos terhes vagyok és...

4 honapos terhes vagyok és valami emlékezeteset szeretnék a páromnak karácsonyra ami a babánkkal kapcsolatos. Nem pedig a 20. parfümöt. Nem hülyeséget amiböl már sok van! Mit vegyek?

Figyelt kérdés
Képünk már van a babárol szoval az már nem jöhet szóba.Valami amit vehetek ,én készithetek ami örök emlék marad!Bármilyen ötletet szivesen veszek?Ti mit vesztek?
2008. dec. 11. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 7,5 hónapos vagyok, de még én se tudom mit vegyek a páromnak! Én is valami olyat szeretnék adni neki ami örök emlék! :D

De szerintem az az örök emlék az a drágaság ami a szívünk alatt van! :) Ez nekik örök emlék... Nekünk is... :)

2008. dec. 11. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is 4 hónapos terhes vagyok. mi azt beszéltük meg a párommal, hogy az idén nem veszünk egymásnak semmit, hanem elmegyünk a 2 ünnep között egy olyan wellness szállodába, ahol én is fürcsizhetek és kihasználhatjuk hogy még csak 2en vagyunk. szerintem beszéljétek meg, hogy az egymásnak számt összegből vesztek közösen valamit a babának, amire mindig emlékezni fogtok.

boldog babavárást

2008. dec. 11. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most vettem meg neki egy könyvet, Szily László: Kitolás-kalauz leendő apukáknak. Nagyon jó könyv, bele olvastam, férfiszemmel írja le a terhességet, a szülést,jókat nevettem néhány részen, de szerintem egyben megható dolgokat is ír.:)

2008. dec. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!