Spontán vetélés után egy ideig mindenféle szexszel kapcsolatos dolog kerülendő vagy csak maga a közösülés?
Figyelt kérdés
Maga a behatolás okozhat gondot ilyenkor, vagy az orgazmus?2011. júl. 18. 09:45
1/2 anonim válasza:
ne szexelj már vetélés után...pfúj nem is vagy kiakadva ezek szerint? nekem 2x (1spontán,1missed ab.)volt most 7 hetes vok:) de nem a szexen járt az eszem alig bírtam ki te meg máris már bocs,de f×t akarsz?egyébként amíg műtét után megnem jön az első kb.6hétig nem szabad fertőzések miatt de csak tájékoztattak.de ha mne bírod ki akkor csináld magadnak vagy orálisan de én azt se tenném
2/2 anonim válasza:
sőt ha 1x újra összejön akkor már veszélyeztetettnek számítol és akkor se szabad maga az orgazmus méh összehúzódást eredményez ami ujabb vetélést idézhet elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!