Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam, ugye nem lehet kideríteni a kilétemet?

Figyelt kérdés
Lényegében szerelmet vallottam Ask.fm-en. Írtam egy levelet, beleírtam egy mailcímet is, ezt az egészet megcsináltam képfilenak és hoston keresztül belinkeltem. A legcikibb az egészben, hogy nem vagyok már tini. Amúgy nem híres ember, csak valaki, akinek nem mertem szemtől-szembe megmondani. Nagyon szégyenlem magam, így utólag. Ugye sehogy sem jön rá, ki lehetek? (A mailcímet most csináltam fantázianéven.)

2014. márc. 27. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem igazi az e-mail cím meg név nélkül küldted akkor nem jön rá..de hány éves vagy?
2014. márc. 27. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:

30

Igen, tudom, hogy szánalmas. :(

2014. márc. 27. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
És nem örült neki?
2014. márc. 27. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

30 évesen kinek vallottál szerelmet Ask.fm-en...?

Valamelyik 15 éves kis internetes celebnek?

2014. márc. 27. 18:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Még nem írt rá semmit.

Nem. Ő is a korosztályom.

2014. márc. 27. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
elméletileg nem derülhet ki...
2014. márc. 27. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés: válaszolt! Ugyan nem fogunk összejönni(ezt most nem részletezném), de alapvetően nagyon kedves volt. Kölcsönösen (írtam rá pár sort még) minden jót kívántunk egymásnak az életben és ennyi.

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!