Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam. Randira hívtam az oktatóm?
Egy hete randira hívtam. Azt hittem, hogy nem csak haverkodik(sokat lóg a diákjaival), hanem lehet köztünk valami. Azt hiszem beleszerettem.
Kedvesen utasított vissza, nem élt vissza a helyzetével sem. Tudja, hogy többet érzek iránta, és elfogadta, hogy nem keres privátban. De mégsem tartja magát ehez. "Szia hogy érzed magad?" "Jössz valamikor erre írhatnánk egy kávét." Ilyen üzeneteket kapok tőle. Ha nem, akkor miért keres? Így is kínos lesz a következő félév, mert gyakorlatvezetőm lesz.
Tudom, tanár, nem helyes, és még jó is, hogy nem lett köztünk semmi. De ha tudja, hogy már nem csak a tanárt látom benne, akkor nem lenne jobb, ha "békén hagyna", vagy ez mire jó neki?
(Egy helyen nyaraltuk- régiót mondtuk csak ki hova megy, tényleg véletlen volt, hogy összefutottunk- a nyaralás alatt is szerveztünk közös programot, esti séta kettesben pl, volt időnk ismerkedni)
Kérdező férfi vagy?
Az oktató férfi vagy nő?
Helyedben nem foglalkoznék vele
Te vagy a nő?
Szaladjanak utánam, minthogy én szaladjak a ferfi után.
Ha valóban tetszel neki, akkor elhivott volna ő randizni.
Örülök, hogy kedvel. De megbeszéltünk valamit. Ha már sikerült félre érteni, akkor most egy darabig ne keressen. Pláne ne mint magánember, férfi. Mert csak úgy eddig nem hívott kávézni
Őszintén nem is tudom mit gondoltam, mert ha bármeddig is összegabalyodunk(egy este vagy hosszabb kaland/kapcsolat) akkor azzal mit is kezdünk később.
Azóta 15 "olvasatlan" levelem van tőle.
KB cefettul érzem magam, mert azt se írom vissza, hogy nem érdekel tanár úr.
Hosszú évem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!