Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?
Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés
csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"
vagy rosszul gondolom?
ma 18:48 vagyok.
Fiú vagyok, és nem támogatom az ötleted. xD
Azok az állszent nők, akik azt állítják h nem számít a pénz, a kocsi az hazudik. Ha két srác közül kell választanni azt fogja akinek van ótó/pénz (persze úgy értem ha 2normális).
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:20
Erős általánosítás folyik itt. Most csak ezt a kommentet ragadnám ki. 20 éves lány vagyok, és múlt hónapban udvarolt nekem egy srác. Egyszer találkoztam vele, sétáltunk, próbáltunk beszélgetni, de nem igazán volt az esetem, nagyon esetlen volt. Semmit nem mozgatott meg bennem. Megmondtam neki, hogy hagyjuk ezt. Utána jött az, hogy autóval járt a lakásom elé (nyilván azt hitte majd beomlok az ülésre) de ugyanúgy negatív választ kapott.
Majd megismerkedtem a mostani barátommal, akinek nincs autója, és nem gazdag, anyukájával lakik. Viszont szerelmes vagyok belé.
Tehát 2 srác közül azt választottam, akinek nincs autója. És? Engem aztán tényleg nem érdekel. Nem minden nő ilyen.
09:29 ne fáraszd magad ezzel az idiótával
te 44%-os, de meg fogd be a pofád és ne az kérdésemnél vitázz! :@
Persze biztos csúnya vagyok ez lehet a megoldás:) Nagy a logikád...
Amúgy nem tudom miért kell leparasztozni/leidiótázni valakit azért mert nincs kocsija. Itt nem a kocsin van a hangsúly, hanem a ti értelmi szinteteken. Így meg ne csodálkozzatok, ha nincs nőtök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!