Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?
Figyelt kérdés
Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés
csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"
vagy rosszul gondolom?
2010. jún. 20. 14:11
11/48 anonim válasza:
Hát ha te olyan csajokat akarsz akik a kocsira mennek nemlesz nagy sikered, de nem csak ilyenek léteznek szerencsére.
12/48 anonim válasza:
Azok az állszent nők, akik azt állítják h nem számít a pénz, a kocsi az hazudik. Ha két srác közül kell választanni azt fogja akinek van ótó/pénz (persze úgy értem ha 2normális).
13/48 anonim válasza:
MOtort vegyél. Azzal tuti sikered lesz.
14/48 A kérdező kommentje:
14:18 nem olyanokat akarok
14:20 azért reméljük, h még nem mindenki ilyen
2010. jún. 20. 14:22
15/48 anonim válasza:
én 18 éves vagyok, és el sem gondolkodtam volna még rajta, hogy mi lenne, ha a barátomnak lenne kocsija... ha akar, majd vesz, nekem attól nem lesz több. amúgy is feszélyezve érzem magam autózás közben, a tömegközlekedés sokkal kényelmesebb, olcsóbb. engem nem érdekel a kocsi, és a pénz sem.
16/48 anonim válasza:
ezért van egy ismerősömnek az 50 kilójával, idióta fejével, gagyi stílusával egy bomba, full arányos szépségkirálynője...addig nem is értettem, míg nem mutatta meg a verdáját...nem irigylem tőle, mert ő is csak szerencsés. Ha nekem lenne olyan verdám, velem lenne az a csaj. De még se mind1, hogy ő dugja a csajt hónapokig minden nap, vagy kocsi nélkül én vadászok szexre 1 hónapig, és összejön max 1-2 kínkeserves munkával. Nem mind1.
17/48 anonim válasza:
Azoknak a lányoknak akik még "gyerekek" vagyis nem nőt be a fejük igenis számít a kocsi is... de az ilyen lányokkal nem érdemes foglalkozni...
18/48 A kérdező kommentje:
14:22 na arról szó sem lehet! egyrészt ahhoz túl balf@sz vagyok, másrészt drága, harmadrészt veszélyes, negyedrészt meg utálom
2010. jún. 20. 14:23
19/48 anonim válasza:
ja és tartós kapcsolat, mert két és fél éves. szóval az egyik válaszadó szépen beáltalánosította a 18 év körülieket, csak azért, mert neki rossz tapasztalatai vannak. ne vedd komolyan, kérdező.
20/48 A kérdező kommentje:
mármint ez a motorosnak szólt :)
2010. jún. 20. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!