Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?

Figyelt kérdés

Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés

csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"

vagy rosszul gondolom?

2010. jún. 20. 14:11
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
49%
érdekes, itt csak tökéletes barátnőnek való lányok írásait olvasom..ez egy másik dimenzió. Itt mindenki angyal, senki sem ribanc, senkit nem érdekel a pénz, az autó, a ház, a lakás, mindenkinek a belső értékek számítanak, mindenki hajlandó minden hülyeséget elnézni, és mindenki ribanc aki ezekből 1-et nem teljesít. Érdekes...akkor az életbe én miért tapasztalom ennek a SZÖGES ellentettjét, úgy, hogy naponta 5-10 csajjal beszélgetek, hetente 2-3al találkozok?
2010. jún. 20. 14:26
 22/48 anonim ***** válasza:

nem is feministák vagytok ti, hanem álszent, hazug, kétszínű RONDA, kocka ribancok. Ezek járnak ide, mert csúnyák és nincs aki épp foglalkozzon velük. És irigy a többi csajra, mert szebb nála.

Tisztelet annak az 1%nak, aki kb 25 felett van, és véletlenül tévedt erre az oldalra mint én.

2010. jún. 20. 14:28
 23/48 anonim ***** válasza:

16 vagy, épph elkezded a KRESZ-t, hová szaladsz..A

kocsi inkább úgy fogalmaznék alapkövetelmény a rendesen kereső férfiaknál, de ez erősen korfüggő. Lehetsz tökös gyerek kocsi nélkül is...és töketlen hiper-szuper sportkocsival:P

Vannak egy vízilabdás ismerősöm, elég nőcsábász gyerek, jogi egyetemet csinál rendes nappalin, felnőtt másodosztály felsőházában játszik 25 éves és nincs kocsija...

24/N

2010. jún. 20. 14:28
 24/48 anonim ***** válasza:
*vannak=van sorry az elírásért:)
2010. jún. 20. 14:29
 25/48 anonim ***** válasza:
szerintem meg te vagy a béna, 44%-os, és rossz lányokat találsz meg. bizonyára neked is a külső a fontos, és olyan rétegekben keresgélsz, akiknek tényleg a pénz a fontos, és ribancok:) ezért meg ne hibáztass másokat.
2010. jún. 20. 14:31
 26/48 anonim ***** válasza:
14:31 miért akkor az olyan lányokra másszunk akik nem tetszenek?? Egy nő nézzen ki jól, a csúnyák meg mennyenek a bányába.
2010. jún. 20. 14:40
 27/48 anonim ***** válasza:

14:40

ennyi. Kicsit erős, de végülis így van...

2010. jún. 20. 14:42
 28/48 anonim ***** válasza:
És pont itt szokta minden csaj írni h "nincs barátom pedíg jól nézek ki, de nem mernek oda jönni a normális srácok" Szvsz, ha csak a külső számítana akkor is ki kéne fogni 1 jól kinéző normális csajt( csakhogy nincs ilyen).
2010. jún. 20. 14:43
 29/48 anonim ***** válasza:

akkor meg ne is csodálkozz, vagy szidd a nőket, ha azt állítják, nekik a belső értékek fontosak. képzeld, vannak ilyenek! amúgy meg neked sem kell többre egy lány, minthogy megfektesd, max veled legyen egy ideig, hogy ne legyél egyedül. szóval te sem vagy különb, mint ők, ha megcsalnak.

dicsekszel itt, hogy hetente 2-3 lánnyal találkozol... és akkor én most hova sz*rjak? ki nem tojja le? egy pancser vagy, aki képtelen normális lányt találni, mert folyton a gigamellű üresfejű hülyéket keresed, mert azokkal fel lehet vágni haverok előtt. érzelem és értelemszegény vagy, csak sajnálni tudlak:))))

2010. jún. 20. 14:44
 30/48 anonim ***** válasza:

ja, és még valami. csak az akar pénzzel, és kocsival lányt fogni magának, akinek amúgy fingja sincs, hogyan kell bánni a lányokkal.

ugyanis ezek nélkül is szert lehet tenni egy hosszú kapcsolatra, bár ti nyilván nem azt akarjátok, hanem trófeákat gyűjteni.

ha konyítanátok bármit is a lányokhoz, akkor nem lennétek ilyen pancserek, nem mondanátok ilyeneket, és nem gondolnátok, hogy egy tragacs kell ahhoz, hogy egy lány összejöjjön.

és mi vagyunk kockák?:O érdekes, ti is itt vagytok, és írogattok ide, napi x időn keresztül. és persze vagy csak sajnáltatjátok magatokat, vagy szidtok másokat, és dicsekedtek, hogy ti milyen faszán tudjátok kihasználni a lányokat. meg is érdemlitek, hogy sz*r legyen nektek.:)

2010. jún. 20. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!