Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?
Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés
csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"
vagy rosszul gondolom?
nem is feministák vagytok ti, hanem álszent, hazug, kétszínű RONDA, kocka ribancok. Ezek járnak ide, mert csúnyák és nincs aki épp foglalkozzon velük. És irigy a többi csajra, mert szebb nála.
Tisztelet annak az 1%nak, aki kb 25 felett van, és véletlenül tévedt erre az oldalra mint én.
16 vagy, épph elkezded a KRESZ-t, hová szaladsz..A
kocsi inkább úgy fogalmaznék alapkövetelmény a rendesen kereső férfiaknál, de ez erősen korfüggő. Lehetsz tökös gyerek kocsi nélkül is...és töketlen hiper-szuper sportkocsival:P
Vannak egy vízilabdás ismerősöm, elég nőcsábász gyerek, jogi egyetemet csinál rendes nappalin, felnőtt másodosztály felsőházában játszik 25 éves és nincs kocsija...
24/N
14:40
ennyi. Kicsit erős, de végülis így van...
akkor meg ne is csodálkozz, vagy szidd a nőket, ha azt állítják, nekik a belső értékek fontosak. képzeld, vannak ilyenek! amúgy meg neked sem kell többre egy lány, minthogy megfektesd, max veled legyen egy ideig, hogy ne legyél egyedül. szóval te sem vagy különb, mint ők, ha megcsalnak.
dicsekszel itt, hogy hetente 2-3 lánnyal találkozol... és akkor én most hova sz*rjak? ki nem tojja le? egy pancser vagy, aki képtelen normális lányt találni, mert folyton a gigamellű üresfejű hülyéket keresed, mert azokkal fel lehet vágni haverok előtt. érzelem és értelemszegény vagy, csak sajnálni tudlak:))))
ja, és még valami. csak az akar pénzzel, és kocsival lányt fogni magának, akinek amúgy fingja sincs, hogyan kell bánni a lányokkal.
ugyanis ezek nélkül is szert lehet tenni egy hosszú kapcsolatra, bár ti nyilván nem azt akarjátok, hanem trófeákat gyűjteni.
ha konyítanátok bármit is a lányokhoz, akkor nem lennétek ilyen pancserek, nem mondanátok ilyeneket, és nem gondolnátok, hogy egy tragacs kell ahhoz, hogy egy lány összejöjjön.
és mi vagyunk kockák?:O érdekes, ti is itt vagytok, és írogattok ide, napi x időn keresztül. és persze vagy csak sajnáltatjátok magatokat, vagy szidtok másokat, és dicsekedtek, hogy ti milyen faszán tudjátok kihasználni a lányokat. meg is érdemlitek, hogy sz*r legyen nektek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!