Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?
Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés
csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"
vagy rosszul gondolom?
kérdezőnek: rendes srácnak tűnsz, ne foglalkozz azokkal, akik szerint egy autótól menőbb leszel. minden rajtad múlik, és a viselkedéseden. rendes srácnak tűnsz, ne hagyd magad elkorcsosítani, mint ezek a szánalmasok itt.
pááááá lúzerek.
14:26-os!! nem jó helyen keresgélsz!!!
Én most lettem egy hónapja egyedülálló, a pasim öt évvel volt nálam öregebb, szép kocsi, sok pénz, de nehogy azt gondold hogy el voltam tartva!!! Sőt!! Sokan azt hiszik, ha a pasi lóvés, akkor a csaj csak azért van vele! Nagy tévedés! Jah, és ribanc sem vagyok!!!
amúgy a kocsi nem lényeg, csináld csak a jogsit, annak úgyis csak az előnyét élvezheted!!!! Én imádok vezetni!!! (20 évesen csináltam én nincs autóm, a családit használom!)
23L
ma 14:23
Az ismerösödnek milyen kocsija van? :D
utolsó:
Renault Laguna. Ha gondolod elmegyek érted, ha jó csaj vagy, és ketten szendvicsbe vágunk. Jólesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!